Çözüldü Lapis Skripti Sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darksilver22

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
upload_2017-7-16_21-58-29.png

Beyler BEnde Lapis Kazarken İçinden İtem Çıkarma Skripti Var Ama Server Algılamıyo Skriptleri
upload_2017-7-16_22-1-35.png
:rank::rank::rank::rank::rank::rank::rank::rank::rank::rank::eşek::eşek::eşek::eşek::eşek::trbayrak::trbayrak::trbayrak::trbayrak::trbayrak::trbayrak::trbayrak::trbayrak::trbayrak::trbayrak:

Bakın Kazıyorum hiç bişe gelmiyo server algılamıyo nolur yardım edin yada Skype:umutkarakuyu Ekleyin Serverre GElin Bakın hadi acele Yazım Kötü olabilirKB hzılı yazdım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skriptte sorun yok gibi gözüküyor şansları düşük şanslarını %100 %70 gibi civarda yapip dene mutlaka gelir ve skrip reload all çektiginizde bir hata geliyor mu ?

Konu doğru bölüme taşınmıştır. İyi forumlar.

Skripti Şöyle Kullanmayı Dene.
on break of lapis ore (veya sadece item kodu):
[TAB] chance of 5%:
[TAB] [TAB] send "Yazmak istediğiniz mesaj" to player
[TAB] [TAB] give 1 diamond to player
[TAB] chance of 3%:
[TAB] [TAB] send "Yazmak istediğiniz mesaj" to player
[TAB] [TAB] give 1 diamond to player

Kendine Göre Düzenlersin

tab hatalari var şöyle bir örnek atayım

Kod:
on break cobblestone:
    chance of 70%:
        send "&9Kiriktas kazarken &bElmas &9Buldunuz" to player
        give 1 diamond to player

tab hatalari var şöyle bir örnek atayım

Kod:
on break cobblestone:
    chance of 70%:
        send "&9Kiriktas kazarken &bElmas &9Buldunuz" to player
        give 1 diamond to player

skriptlerin hiç biri çalışmıyor napmam lazım bunların hepsi 1.8 server de 1.8 bakın
upload_2017-7-17_19-32-24.png

skript plugininin sunucu sürümüyle aynı olup olmadıgını kontrol edin ve ya skript klasöründeki scriptse tiklamadan onceki kisimdaki aliasesleri falan kontrol et

skript plugininin sunucu sürümüyle aynı olup olmadıgını kontrol edin ve ya skript klasöründeki scriptse tiklamadan onceki kisimdaki aliasesleri falan kontrol et

kardeşim skype ver ben sana pl paketini atim sen yap nolur !!!!!!!!

darksilver22 skript pluginini yeniden indir ve kur ondan sonra tüm skriptleri tekrar at sunucuna

yaparsınız burdan yardımcı olurum[DOUBLEPOST=1500311847,1500311815][/DOUBLEPOST]gerekirse özelden yazisiriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl