Gururlu oyuncu
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 8
on break of lapis lazuli ore:
set lapis lazuli ore to event-block
Ne alaka? Otomatik Toplama demiyor arkadaşplugin olarak AutoPickup var
merhaba bu scripti şuan denemem imkanım oldu ama mlsf olmuyor lapis kırıyorum kendi kendi block oluşmuyorKod:on break of lapis lazuli ore: set lapis lazuli ore to event-block
Kırılan yerin lapis madenine dönüşmesini mi yoksa envantere gelen lapislerin bloklaşmasını mı istiyorsunuz?merhaba bu scripti şuan denemem imkanım oldu ama mlsf olmuyor lapis kırıyorum kendi kendi block oluşmuyor
envanterime gelen lapislerin bloklaşmasını istiyorumKırılan yerin lapis madenine dönüşmesini mi yoksa envantere gelen lapislerin bloklaşmasını mı istiyorsunuz?
on pick up lapis lazuli:
if player has 9 lapis lazuli:
remove 9 of lapis lazuli from player's inventory
give 1 lapis lazuli block to player
en kısa sürede bakıcam teşekkür ederim şuan işlerim oldugundan dolayı bakamiyorum.Kod:on pick up lapis lazuli: if player has 9 lapis lazuli: remove 9 of lapis lazuli from player's inventory give 1 lapis lazuli block to player
merhaba minecraft a girdim restart atım servere lapis kırıyorum ama hala block olarak gelmiyorKod:on pick up lapis lazuli: if player has 9 lapis lazuli: remove 9 of lapis lazuli from player's inventory give 1 lapis lazuli block to player
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!