Paylaşım LANETLİ KIZ!! ?‍♀️ | THE DARK PICTURES ANTHOLOGY : LITTLE HOPE TÜRKÇE | BÖLÜM 1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YunusLP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.397
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y

YunusLP

Ziyaretçi
Selamlar Forum Ben Yunus Kanalıma Hoşgeldiniz Bugün Sizinle "THE DARK PICTURES ANTHOLOGY LITTLE HOPE" Türkçe Oynanışı İle Karşınızdayım :D Umarım Beğenirsiniz,Eğer Videoyu Beğenirseniz Videoya Yorumlarınızı Yazmayı Kanala Abone Olmayı Unutmayın :)

Güzel bir videoya benziyor boş bir vaktimde izleyeceğim.​

Korku dolu bir video olsa da videonuzu çok beğendim. Mutlaka bu oyun serisinin devamı gelsin ;) <3

WoW Türklerin Yeni Çıkmasına Hiç Şahane Kalmadığı Pek Oynamak istemediği Güzel Oyunun Videosunu Çektiğiniz İçin Teşşekür Ederim Başarılarınızın devamını dilerim. :3

türkler neden oynamak istemiyor yav :D çok teşekkürler bu arada
Bazı Oyunlar Vardır Assassin's Creed Valhalla vs. gibi bu oyunlara aşina oldukları için beğeniyorlar ancak yeni çıkan başka oyunlara oynama olanağı tanımıyorlar..

Ha evet o yonden dogru mesela ghostrunner cikti ben oynarken deli dehset eglendim ama buyuk kanallar umursamiyor bir bakima tekellesmeye basladilar hep ayni seyler abi bir baksana etrafina o kadar cok guzel oyun var ki piyasada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl