Y
YunusLP
Ziyaretçi
çok teşekkür ederim :)Ürperdim :D Serinin devamını bekliyorum <3
iKaanStrafe
Cok tesekkur ederim :)Güzel bir videoya benziyor boş bir vaktimde izleyeceğim.
Çok tesekkur ederim
Korku dolu bir video olsa da videonuzu çok beğendim. Mutlaka bu oyun serisinin devamı gelsin ;) <3
Kalite de supheliyim yeterli oldugunu dusunmuyorum cunku kameram telefonum ve green screen yapacak ortamim yok isiklandirmam yok mikrafon desen allaha emanet ama pes etmeme konusunda size katiliyorum :) insallah ilerleyecek :)Kaliteli videolar çekiyorsun devam etmelisin ve asla pes etme.
türkler neden oynamak istemiyor yav :D çok teşekkürler bu aradaWoW Türklerin Yeni Çıkmasına Hiç Şahane Kalmadığı Pek Oynamak istemediği Güzel Oyunun Videosunu Çektiğiniz İçin Teşşekür Ederim Başarılarınızın devamını dilerim. :3
Bazı Oyunlar Vardır Assassin's Creed Valhalla vs. gibi bu oyunlara aşina oldukları için beğeniyorlar ancak yeni çıkan başka oyunlara oynama olanağı tanımıyorlar..türkler neden oynamak istemiyor yav :D çok teşekkürler bu arada
??
Bu arada benim mesajlarımdan hızlı video atıyorsunuz. Vallaha hangisini izleyeceğimi şaşırıyorum :d
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!