Çözüldü LaggClear

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HadronNetwork

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
38
Minecraft
TheMurderK
Facebook
YAKINDA
X
YAKINDA

Discord:

YAKINDA

clear lagg ın süresini nasıl ayarlıyorduk ben sadece /lagg killmobs ve /lagg clear komutunu yazınca silinmesini istiyorum otomatik devredışı kalcak?

Bu şekilde ayarladığınız da otomatik yerdeki eşyaları silme ve tps 15in altına düştüğünde Killmobs halt çekmesini kapatır.
Kod:
tps-meter:
  enabled: false

auto-removal:

Bu şekilde ayarladığınız da otomatik yerdeki eşyaları silme ve tps 15in altına düştüğünde Killmobs halt çekmesini kapatır.
Kod:
tps-meter:

auto-removal:
yani ben sadece /lagg killmobs yada /lagg clear yazınca gidecek öylemi ?
ve bu mesajları nasıl kapatma dakkada bir yerdeki eşyaların temizlenmesine şu kadar kaldı diye onu nasıl kapatacağım ?

yani ben sadece /lagg killmobs yada /lagg clear yazınca gidecek öylemi ?
ve bu mesajları nasıl kapatma dakkada bir yerdeki eşyaların temizlenmesine şu kadar kaldı diye onu nasıl kapatacağım ?
Dediğim kısımları false yaptığınızda manuele geçer yani siz /lagg clear /lagg killmobs yazdığınızda çalışır sadece ve broadcastları gözükmez iyi forumlar dilerim

Dediğim kısımları false yaptığınızda manuele geçer yani siz /lagg clear /lagg killmobs yazdığınızda çalışır sadece ve broadcastları gözükmez iyi forumlar dilerim
Teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl