Murat Aydın
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 18
16 gb ram in %90 ını kullanıyor %100 de yapması lazım değilmi lagı acaba?[DOUBLEPOST=1502711081,1502710972][/DOUBLEPOST]Yetersiz RAM'den kaynaklanıyor olabilir.
16 gb ram in %90 ını kullanıyor %100 de yapması lazım değilmi lagı acaba?Yetersiz RAM'den kaynaklanıyor olabilir.
ram şişmesi oloyor olabilirmi yoksa kesinlikle ram mi lazım ?TPS'in açılımı ticks per second'dır, normalde olması gereken saniyede 20 tick. Sizde 13'e düşüyorsa ya ram eksik kalıyor yada cpu, sunucu kısaca herkesin işlemlerini yetiştiremiyor.
skript baya var pluginde baya var =DKullandığın pluginler veya skriptler'in yaptığı işlemlerde fazla geliyor olabilir, sadece oyuncu sayısının bilgisini verdiğin için öyle bir tahminde bulundum.
mudlusamoi#5646
Sorun çözüldü ise lütfen belirtiniz. İyi forumlar.skript baya var pluginde baya var =D
Efendim Çözdüm Sorunu 16 GB Ram Vardı Ram %90 dan aşşa inmiyordu 32 ye çıkarttım 15 gb ram yiyor şuan 0 lagSorun çözüldü ise lütfen belirtiniz. İyi forumlar.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!