Sol Reklam

Çözüldü lag yapan redstone sistemleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Thomas Shelby

Merhaba Dünya, Seni Özledim
Elmaslar
336
Puanlar
15.770
Yer
Rusya
Minecraft
dragondemon68

Discord:

Sherlock#5773

Hocam merhabalar. oyuncunun biri sunucunun çökmesi için lag machine yapmış her sunucuya girdiğimde 5 saniye sonra çöküyor nasıl düzeltebilirim?
teşekkürler​

Hocam merhabalar. oyuncunun biri sunucunun çökmesi için lag machine yapmış her sunucuya girdiğimde 5 saniye sonra çöküyor nasıl düzeltebilirim?
teşekkürler​
Sürümünüz nedir?

teşekkürler​
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Build edemezsen discord gel destek olayım.
Ücretli bi eklenti ama github'dan build edip ücretsiz kullanabilirsin.
BuiltByBit adresi;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kendi sunucumda antiRedstoneClock eklentisini kullanıyorum,oyuncular redstone clock yaptığında redstone clock'a bir yıldırım atıyor + tabela spawn edip üstünde aynen kanka aras kargo gibi bir yazı çıkartmanıza destek olabilir :D

Merhaba, yardım ve destek konunuzda 3 gündür etkileşim bulunmamaktadır. Gelen yanıtlar üzerinden yardım aldığınız konunuz çözüldüyse, konu içerisinde belirterek "çözüldü" olarak işaretleyiniz. Gereken şartlar sağlanmazsa konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı