!?мυѕтαғα öɴcel#8713
Otomatik save plugininiz var ise lütfen silip deneyiniz.
Server 2GB ramlık server o serverda hiç bişey olmaz
2 tane dünya var birisi zaten ASkyBlock diğeri de muhtemelen Spawn'dır. Dünyaları silmek TPS arttırmaz. Dünyalar zaten diskte depolanır. Oyuncular dünyalarla etkileşime girmediği sürece chunklar RAM'e yüklenmez ve yer kaplamaz.
--
GuiBalance dışında eklentilerinde problem yok. TPS timings boyunca 20. Sunucunda lag yok. Donma var ise de bilemiyorum. Aşağıda bazı genel öneriler yaptım, belki sorununu çözmese de genel olarak sunucunu iyileştirmede işine yarar:
- Java 1.8.0_191 yerine Java 1.8.0_202 kullan. İndirmek için buraya
. Siteye girdikten sonra biraz alta gir, en başa 201 koyuyorlar niye öyle bende bilmiyorum ama 202 daha yeni. Oradan sözleşmeyi kabul edip Windows x64 .exe uzantılı olanı bulup indir kur. Bu işlemleri yapmadan önce sunucunu kapatmayı ve eski sürüm Java'yı silmeyi unutma.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.- View distance'ı (görüş mesafesi) zaten 4 olarak ayarlamışsın. Sunucunda 6 çekirdek bir işlemci ve yüksek miktarda RAM var. Lag veya donma olması olanaksız. Genel olarak Essentials ve ASkyBlock gibi eklentileri güncellemeni tavsiye ederim. Essentials kullanıyor isen yerine EssentialsX yüklemen tavsiyem.
- Sunucu başlatma kodların yetersiz. Bir çok optimize ve UTF-8 ayarı içeren benim başlatma kodumu kullanmanı öneririm. Windows Server 2012 R2 ve Java 1.8.0_202 ile tam uyumlu. Kodların bulunduğu konuya buraya tıklayıp ulaşabilirsin.
- Minecraft 1.8.8 gibi eski sürümlerde en son / en güncel fork'u (kopyayı / sunucu yazılımını) kullanmak önemli. TacoSpigot, PaperSpigot 1.8.8'in üzerine bir çok performans iyileştirmeleri ve bugfix koymuştur.
edinebilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Java varsa güncelle, ondan olabilir onun dışında diyebileceğim şey yok. Kolay gelsin.
Mesaj kasmak için mesaj atmak en sevmediğim şey zaten, herkesin hatası olabilir. Cümlede hata yapmış olabilirim, bunu anlayışla karşılamanız gerekiyor. Yine de kusura bakmayın benim hatam yanlış yapmak tek bana özgü bir eylem.Timings'de plugin listesi gözüküyor. "Var ise" demek yerine bakabilirsin. Otomatik kayıt için Bukkit'in içinde olan kendi kayıt sistemi async çalışıyor diye biliyorum yani lag yapmayacaktır.
2-3GB gibi miktarlar standart sunucular için yeterlidir ki arkadaşın 12GB ram'i var, yanlış okumuşsun.
--
Dediklerim hala geçerli, onları denedin mi veya mesajı mı okudun mu?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Java olmadan sunucuyu yürütemezsin zaten... Mesaj atmak için mesaj atmayın.
!?мυѕтαғα öɴcel#8713
Mesaj kasmak için mesaj atmak en sevmediğim şey zaten, herkesin hatası olabilir. Cümlede hata yapmış olabilirim, bunu anlayışla karşılamanız gerekiyor. Yine de kusura bakmayın benim hatam yanlış yapmak tek bana özgü bir eylem.
BloodyX#4069
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!