En stabil olarak bildiğin 1.8 üstü bir sürüm varmıdır?Üst sürümler hala optimizasyon vs. bakımından güncelleme alıyor, stabil olarak bir versiyonu yayınlanan minecraft versiyonlarında açmanız daha iyi olacaktır
Son düzenleme:
En stabil olarak bildiğin 1.8 üstü bir sürüm varmıdır?Üst sürümler hala optimizasyon vs. bakımından güncelleme alıyor, stabil olarak bir versiyonu yayınlanan minecraft versiyonlarında açmanız daha iyi olacaktır
1.8.9 tercih edilir genelde ama 1.11.2 de kullanılabilir, 1.11.2 kullanıyordum ve memnundumEn stabil olarak bildiğin 1.8 üstü bir sürüm varmıdır?
BloodyX#4069
Ryzen yerine i7 öneririm1.12 ye geçtim kafam rahat etti diyebilirim sunucu 19.95 tps alıyor kimse yokken bu değer 1.15 de 15tps idi fakat şöyle bir problemim var.
göründüğü üzere sunucu bu halde fakat tps kaybı yok sadece ben varım ve durum bu bakıyorum ultimatekits sunucu zorluyor görüyorum fakat azönce attığım ssde olduğu gibi /gm 1 yazdığımda essentials sunucuyu zorluyor gözüküyor böyle bir durumu hiç yaşamadım gerçekten çok garip bi zararı olucağını düşünüyorum.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Paraya kıyıp ryzen 7 3700x almışım ve koyduğum bir hologram bile lag yapacaksa ben bu işlemciyi niye aldım diye kendime soruyorum.
Haklısın ben bu sunucuyu açarken şöyle düşündüm localhost ile yaptığım için benim pcde i7 var ve tps 20'ye 20'ydi hatta belki bir problem olur diye port açıp 5-6 kişi test ettik hiçbi problem yoktu benchmark testlerinde ryzenin daha iyi olmasına rağmen i7 daha iyi performans veriyor galiba.Ryzen yerine i7 öneririm
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!