FlorisSa
Örümcek Hoşt!
- Elmaslar
- 261
- Minecraft
- Ifestus
Discord:
Kayra#3280
Kayra#3280
yurtdışı makinei değilse pingin işlemci ile alakalı bir sorun olduğunu varsıyorum timings raporu atarsanız anlıuabilirimYeni kayıtlı oyuncular değil fakat eskiden kayıt olmuş oyuncularim blok kirarken, koyarken veya mob kestikleri zaman pinglerinin asiri arttigini soyluyorlar. Cozumunu biliyor musunuz ?
Kayra#3280
yurtdışı makinei değilse pingin işlemci ile alakalı bir sorun olduğunu varsıyorum timings raporu atarsanız anlıuabilirim
Elimde timings raporu yok, oluşturup 20-25 dk ya atıyorum.Timings raporunu alabilir miyiz?
BloodyX#4069
Kayra#3280
Makineyi 3. Degistirisim, haftaya daha iyi bir makineye gececgim hatta.Timings raporu atarmısınız ek olarak logs dosyanızı kontrol edin hatalı pluginler de lag yaptırır tabi bu makinadan kaynaklı değil ise.
Kayra#3280
Timings raporu atarmısınız ek olarak logs dosyanızı kontrol edin hatalı pluginler de lag yaptırır tabi bu makinadan kaynaklı değil ise.
Timings raporunu alabilir miyiz?
Timingsden pek anlamıyorum o yüzden neler yapmamı düzgünce anlatır iseniz sevinirim.yurtdışı makinei değilse pingin işlemci ile alakalı bir sorun olduğunu varsıyorum timings raporu atarsanız anlıuabilirim
Kayra#3280
Loglarda bir sorun göstermiyor ama :/mcMMO plugininde ve skriptlerinizde bir sorun görüyorum birde dünyanızda da bir sıkıntı var gibi.
Kayra#3280
Skriptlerimi uzun süredir kullanıyorum yakınlarda bir değişiklik yapmadım, dünyalardaki sorunu nasıl çözebilirim ?Timings Raporu neden istedik ki :(
Skriptlerinizde lag yapan birşey var. Tüm hapsini çıkarın tek tek deneyin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!