Çözüldü Lag Girme Durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rentr_

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
67
Minecraft
Rentr_

Discord:

rentr

Merhabalar Sunucumuza Gereksiz Lag Girmeye Başladı. Bende Biraz Araştırıp Timings Raporu Aldım Fakat Başka Birisi Sunucunuza Saldırı Yapıldığını Söyledi :D
Sunucuyu Yeni Açtık Saldırı Olabileceğini Pek Düşünmüyorum Ama Oladabilir. Beni Bu Konuda Aydınlatırsanız Sevinirim.

Yardım Edenlere Şimdiden Teşekkürler :heart:

Merhabalar Sunucumuza Gereksiz Lag Girmeye Başladı. Bende Biraz Araştırıp Timings Raporu Aldım Fakat Başka Birisi Sunucunuza Saldırı Yapıldığını Söyledi :D
Sunucuyu Yeni Açtık Saldırı Olabileceğini Pek Düşünmüyorum Ama Oladabilir. Beni Bu Konuda Aydınlatırsanız Sevinirim.

Yardım Edenlere Şimdiden Teşekkürler :heart:
log dosyasınıda eklemen tavsiyem olur

itemsadderden dolayı lagg giriyor olabilir baya optimizesiz çalışıyor aynı şekilde catamines

log dosyasınıda eklemen tavsiyem olur

itemsadderden dolayı lagg giriyor olabilir baya optimizesiz çalışıyor aynı şekilde catamines
evet lag kısmında bende onu farkettim fakat dün sunucu sezon sıfırlanmasından sonra bunların olması bana biraz garip geldi. herhangi bir sorunu olmayan sunucu böyle hareketler yapınca garipsedim :D

bu arada yanıtın için sağol <3

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sunucunuzun optimizesini rahatça yapabilirsiniz ayrıca chunk sorunlarıda var sanırım gördüğüm kadarıyla sunucuda kimse yokken tüm chunkları önceden yüklemeniz iyi olacaktır.

Sunucuda gereksiz fazla ram yiyen pluginler olabilir buda sunucuda lag yapar.

sorun çözüldü hosting firmamız bot saldırısı yiyormuş .d (bende şaşırdım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl