Lacina Creative Plugin Paketi v1.0 (Sade sevenler için ideal)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nexi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 8.978

V2.0 Gelsinmi?

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel Bir Plugin Paketi. Başarılarının Devamını Diliyorum.
Herkeze Teşekkürlerimi Sunuyorum Sizleri Seviyorum <3[DOUBLEPOST=1503171635,1503171471][/DOUBLEPOST]
Teşekkür ederim <3
Bu Arada Buildermişsiniz. Acaba Builderliği Ücretli Olarakmı Yapıyorsunuz?

Hayır Ücretsiz olarak yapıyorum her şeyi alacağım şey sevap olsun yeter benim için

Teşekkürler @IrfanDmn
I R F A N L A N D I N! :D

Sırada Pvp Paketi Var @IrfanDmn Rep için teşekkürler

Creative Plugin Paketi Yapasım geldi :D klasik ve hoş bir paket iyi forumlar.

Teşekkürler Pvp Paketinin Bitmesine Az Kaldı Akşama Atarım Herhalde Hazır olun :D

Lacina iyi başlangıç yaptın, başarılar...

Eğer bir paket yapıyorsanız eleştiriye açık olması lazım siz bunu sunucularda kullanılması için paylaşıyorsunuz eğer hiçbir eleştiriye açık değilseniz konuyu Kilit yaptırın hiç kimse eleştirisinin yapmasın yani .

Paketiniz Gerçekten Güzel Kullanılabilir Süper Bir Paket :) Umarım Daha İyi Yerlere Gelirsiniz.

Sadece sorum :) Spigot mu ? 1.8 mi ?

Eğer bir paket yapıyorsanız eleştiriye açık olması lazım siz bunu sunucularda kullanılması için paylaşıyorsunuz eğer hiçbir eleştiriye açık değilseniz konuyu Kilit yaptırın hiç kimse eleştirisinin yapmasın yani .

Ben size paketlerimi eleştirmeyin demiyorum beyfendi yorumları adam gibi okusaydınız zaten anlardınız demek istediğim hakaret etmeyin kendi zevkim ve sade bir paket oldugunu söyledim ayrıca beğenmiyorsan sana burda zorla beğendirmeye niyetim yok merak etme :)[DOUBLEPOST=1506925448,1506925415][/DOUBLEPOST]

Ben size paketlerimi eleştirmeyin demiyorum beyfendi yorumları adam gibi okusaydınız zaten anlardınız demek istediğim hakaret etmeyin kendi zevkim ve sade bir paket oldugunu söyledim ayrıca beğenmiyorsan sana burda zorla beğendirmeye niyetim yok merak etme :)

Ben size paketlerimi eleştirmeyin demiyorum beyfendi yorumları adam gibi okusaydınız zaten anlardınız demek istediğim hakaret etmeyin kendi zevkim ve sade bir paket oldugunu söyledim ayrıca beğenmiyorsan sana burda zorla beğendirmeye niyetim yok merak etme :)[DOUBLEPOST=1506925448,1506925415][/DOUBLEPOST]

Ben size paketlerimi eleştirmeyin demiyorum beyfendi yorumları adam gibi okusaydınız zaten anlardınız demek istediğim hakaret etmeyin kendi zevkim ve sade bir paket oldugunu söyledim ayrıca beğenmiyorsan sana burda zorla beğendirmeye niyetim yok merak etme :)
Hakaret etmiyorum zaten eleştiri dediğimiz şey de mesela şunu şunu ekleyebilirsiniz şunu silrbilirsiniz gibi yorumlar oluyor birde ben sizin paketinizi beğenmedim diye bir şey mi dedim
?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl