l HARDSKYBLOCK Keyfi l ChabbySKY.Rabisu.com l Ayaklı Sandık [ILK] Gorevler ! ! Hard Buyur ? +20 l

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yoqq123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.003
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Server FULL Alıntı Denilebilir PAKET + HARITA'Dan Bahsediyorum Skriptler'e Lafım Yok hepsi MC-TR Forumunda Bulunmakta Haritadan Emin Değilim Ama Eğer Tahmin Ettiğim Harita İse Alıntıdır Resimlerden Gördüğüm Kadarıyla Bukadar Yetkililer Fazla Bi Laf Vardır Nerde Fazlalık Orda ***luk Bu Laf Söylenebilir + Olarak UTF-8 Kullanmanızı Tafsiye Ederim TR Karakter Hatalarından Geçilmiyor

KISACASI

Yetkililer Azaltılmalı Harita Yeniden Yapılmalı Paket Yeniden Yapılmalı UTF-8 Kullanılmalı Paketten Gördüğüm Kadarıyla Paket Twenor'e Ait !

Konu Tasarımı Geliştirilmeli
Kolay Gelsin !

Server FULL Alıntı Denilebilir PAKET + HARITA'Dan Bahsediyorum Skriptler'e Lafım Yok hepsi MC-TR Forumunda Bulunmakta Haritadan Emin Değilim Ama Eğer Tahmin Ettiğim Harita İse Alıntıdır Resimlerden Gördüğüm Kadarıyla Bukadar Yetkililer Fazla Bi Laf Vardır Nerde Fazlalık Orda ***luk Bu Laf Söylenebilir + Olarak UTF-8 Kullanmanızı Tafsiye Ederim TR Karakter Hatalarından Geçilmiyor

KISACASI

Yetkililer Azaltılmalı Harita Yeniden Yapılmalı Paket Yeniden Yapılmalı UTF-8 Kullanılmalı Paketten Gördüğüm Kadarıyla Paket Twenor'e Ait !

Konu Tasarımı Geliştirilmeli
Kolay Gelsin !
Harita Bize Aittir. Yeni Buildler İçin Çalışmalarımız Başlatılacaktır. Yetkililer 3 Kişi Fazla Değil Ama 2 Olmayı Amaçlıyoruz Şuan Bu UTF-8 Kodunu Ayarladığım Halde Olmuyor Bunun Hakkında Skypeniz Varsa Yardımcı Olabilirmisiniz ? Konu Tasarımınıda Düzelteceğim. Paket Twenor a Ait Değil Sadece Onun FeatherBoard ını Sevdiğim İçin Kullanmak Istedim.

Yorumunuz İçin Teşekkürler

İlk baştaki resimler birazcık gereksiz gibi.Ama spawn falan iyi olmuş ha :D

server kapalı map youtubeden alıntı sistemler de aynı kendinizi geliştirin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl