Serdar098
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 102
KYLE STUDİOS
Tek azim çalışmak ise takın ramleri!
Heyyooo,
Herkese merhaba birçok kişi burayı tam okumadan bulursun güzel çalışma gereksiz vb. şeyler diyecektir
eğer sen burayı okuyorsan beni anlayacaksındır! Benim kendi internet cafemdeki çalışanlar ile yaptığım
''HERŞEY BİR PARÇA!'' Projemiz ile 78 Yayıncı & E-Sporcu kardeşlerimize İndirimli oyun bilgisayarı topladık! Bugünde yine E-Sporcu , Twich Yayıncısı , Youtuber
CS-GO , MTA , Minecraft vb. server veya kanal sahibi olanlar için bir sanal Studio kurduk. Burada çektiğiniz videolara Tasarım , Montaj gibi işlemler
yapıyoruz. Bizim projemize katılmak isteyenler bize discordan ulaşabilirler.
ARADIĞIMIZ EKİP ÜYELERİ
Tasarımcı
Editör
Web Yazılımcı
( Ücretlendirmeleri Kendileri Belirliyecektir!)
İletişim Discord| Qelm#8567
Tek azim çalışmak ise takın ramleri!
Heyyooo,
Herkese merhaba birçok kişi burayı tam okumadan bulursun güzel çalışma gereksiz vb. şeyler diyecektir
eğer sen burayı okuyorsan beni anlayacaksındır! Benim kendi internet cafemdeki çalışanlar ile yaptığım
''HERŞEY BİR PARÇA!'' Projemiz ile 78 Yayıncı & E-Sporcu kardeşlerimize İndirimli oyun bilgisayarı topladık! Bugünde yine E-Sporcu , Twich Yayıncısı , Youtuber
CS-GO , MTA , Minecraft vb. server veya kanal sahibi olanlar için bir sanal Studio kurduk. Burada çektiğiniz videolara Tasarım , Montaj gibi işlemler
yapıyoruz. Bizim projemize katılmak isteyenler bize discordan ulaşabilirler.
ARADIĞIMIZ EKİP ÜYELERİ
Tasarımcı
Editör
Web Yazılımcı
( Ücretlendirmeleri Kendileri Belirliyecektir!)
İletişim Discord| Qelm#8567
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
FFGRUM
Son düzenleme: