KYK Tip yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Racfourd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 279
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Racfourd

Aaaaacııııııktıııııımmmm!
Elmaslar
410
Minecraft
Racfourd

Discord:

racfourdtr

1725568597698.webp

1725568615498.webp

1725568627024.webp

1725568641799.webp

"KYK ücretlerine yapılan yüzde 50 zam sonrası özelliklerine göre 6 tip olarak ayrılan yurt odalarının fiyatları güncellendi. Buna göre, 1'inci tip 345 TL'den 517,50 TL'ye, 2'nci tip 405 TL'den 607,50 TL'ye, 3'üncü tip 405 TL'den 607,50 TL'ye, 4'üncü tip 480 TL'den 720 TL'ye 5'inci tip 510 TL'den 765 TL'ye, 6'ncı tip de 570 TL'den 855 TL'ye çıktı."

2 yıl yatıp çıkacam sanırım...

Sizce 4 kişilik oda çıkma potansiyeli var mı? (tip 2 ve 3 aynı fiyat, bence gelene geçene çakmak için planlanmış herkes 6*8)
Bana hangi tip çıktı? teşekkürler

geçmiş olsun

:sohappy: harikulade geçmiş olsun hocamm

Tipi önemli değil(Tüm odalar genelde AYNI yurt içinde tip-5 oda filan yok herhalde.) yurt boşsa bazen boş odaları açıp yerleştirme yapabiliyorlar. Kısacası yurt içerden kendisi bölünüyor. Biz geçen sene 6 kişilik odada 3 kişi kaldık. Bu tipe çok aldırma ayrıca yatakları filan hareket ettirebiliyorsun. Öyle durmasına bakma odanız geniş duruyor ona göre yatakları yerleştirirsiniz.

İlginç olan dolap ve buz dolabı göremedim. Ona göre getirebileceklerini ayarlardın o yüzden bi bakındım.

Yukarıda dedim ya tüm odalar aynı diye şimdi bizim kız yurdunda toki şeklinde(erkek ve kız yurdu bizde farklı yerlerde) ve 2 kişilik oda 4 kişilik oda şeklinde evi ayırmışlar ama tip olarak ayrım olduğunu sanmıyorum bunun daha önce bir konuşması geçmedi. Belki sizin de bu şekilde olabilir. O zaman şanslısındır. (Ama umutlanma!!!! Çünkü erkeksin. Yurtlar arasında iyi bi cinsiyet ayrımı var.) kızlarla konuşunca bunu daha iyi anlıyorsun.

Bizim yemekler kızların yurdundan geliyordu. Bize soruyolardı sizin yemeklerle bizim yemekler aynı mı diye. Bende sizden kalanları yiyoruz diyerek acıtasyon yapıyordum. Öyle işte :D

Kısaca: Tip önemli değil ve bilmek neredeyse imkansız (bende kendi tip'imi bilmiyorum.) Erkek yurtları genelde kötü ama odayı düzenleyebilirsin. Bazen boş odaları açıyorlar oralara da birini bulup yerleşebilirsin yani arkadaşlarınla da beraber kalabilirsin.(En azından bize böyle bir sistem var. Sizde olur mu bilemem.)

Düzenleme: Bu söylediklerim benim yurdumdakiler. Sende olur mu bilmem. Sadece bi fikrin olsun istedim. O yüzden çok üzerinde düşünmeni önermem. Oraya gidince daha iyi anlarsın.**

Fikrin için teşekkürler, masa ve buz dolabı göremedim bende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl