Çözüldü Kurucuların Oyuna girince Görünmez Olması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CrixusPvP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.579
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CrixusPvP

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
7
Beyler benim serverde bir sorun var ben kurucuyum oyuna girince otomatik olarak sonsuz sürede görünmezlik efekti geliyor aynı zamanda diğer oyuncular tab a basınca oyuncu listesinde beni göremiyor ve oyuncuların yanına ışınlandığımda beni göremiyolar bunu nasıl düzelticem. Bide süt içince efekt gitse bile yine aynı şekilde görmüyor kimse beni.

Groupmanager'dan Kurucu kısmını bulup vanish olan komutu kaldır veya her sunucuya giriş yaptığında /vanish yaz.

Beyler benim serverde bir sorun var ben kurucuyum oyuna girince otomatik olarak sonsuz sürede görünmezlik efekti geliyor aynı zamanda diğer oyuncular tab a basınca oyuncu listesinde beni göremiyor ve oyuncuların yanına ışınlandığımda beni göremiyolar bunu nasıl düzelticem. Bide süt içince efekt gitse bile yine aynı şekilde görmüyor kimse beni.

Skriptlerinizi ve pluginlerinizi kontrol edin, herhangi bir skriptin sunucuya girdiğinizde /vanish yazdırmadığından emin olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl