Skript Paylaşımı Kurucuların Hesapları Artık Daha Güvenli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zNightLastTR

SilentNetWork
Yasaklandı
Elmaslar
102
Minecraft
zNightLastTR

Discord:

zNightLastTR | EmreCan#8990

Merhaba MC-TR halkı, kurucu hesaplarından yapılan sözde "hack"lere bir çözüm buldum ve sizlerle paylaşmak istiyorum. Skript basit bir skript sunucuda kurucuların hesaplarını daha güvenli yapıyor. Bazı insanlar kurucuların hesaplarına girebiliyor, emek felan dinlemeden herşeyi bozuyorlar. Bu olaylardan sıkılmış bulunmaktayız, ve bu olayların azalması için bu skripti kullanabilirsiniz. Skriptin çalışması için yapmanız gereken tek şey,
Skripti hangi sunucuya kuruyorsanız ve o sunucu bungeecord ise spigot veya craftbukkit config'inden bungeecord ayarını true yapın.
Kod:
on join:
    if player is "Kurucu İsim":
        if {ilkkontrolip} is not set:
            set {ilkkontrolip} to true
            set {kontrolip::%player's ip%} to player's ip
            kick player due to "&aHesap kaydedildi!"
        else:
            if {kontrolip::%player's ip%} is player's ip:
                stop
            else:
                kick player due to "&cKurucu hesabından giremezsiniz!"

Açıkçası Authme zaten sağlıyor bu desteği.

Güzel bir skript, tebrikler! Fakat AuthMe'de bu özellik olmalı zaten.

İyi bir şey fakat kurucu başka bir bilgisayardan giriş yapamayabilir.Authme'de galiba vardı bu.

İlk yorumda dedigim gibi bilmiyordum. Ve hayla bilmiyorum. Anlatırsanız sevinirim.

Düşünce güzel fakat sorun yaratabilir.

Herkes authme'de olduğunu söylemiş ama 1 kişide çıkıp authme üzerinden nasıl yapıldığını anlatmıyor :pardon: Neyse zaten herkes biliyor(!)

Merhaba MC-TR halkı, kurucu hesaplarından yapılan sözde "hack"lere bir çözüm buldum ve sizlerle paylaşmak istiyorum. Skript basit bir skript sunucuda kurucuların hesaplarını daha güvenli yapıyor. Bazı insanlar kurucuların hesaplarına girebiliyor, emek felan dinlemeden herşeyi bozuyorlar. Bu olaylardan sıkılmış bulunmaktayız, ve bu olayların azalması için bu skripti kullanabilirsiniz. Skriptin çalışması için yapmanız gereken tek şey,
Skripti hangi sunucuya kuruyorsanız ve o sunucu bungeecord ise spigot veya craftbukkit config'inden bungeecord ayarını true yapın.
Kod:
on join:
    if player is "Kurucu İsim":
        if {ilkkontrolip} is not set:
            set {ilkkontrolip} to true
            set {kontrolip::%player's ip%} to player's ip
            kick player due to "&aHesap kaydedildi!"
        else:
            if {kontrolip::%player's ip%} is player's ip:
                stop
            else:
                kick player due to "&cKurucu hesabından giremezsiniz!"
Güzel olmuş eline sağlık

ben kullanırmıyım bilmiyorum ama sorun çıkarabilir intarnetime vurduklarında ip degistirdgiim için sorun yaratcagını dusunuyorum

ben kullanırmıyım bilmiyorum ama sorun çıkarabilir intarnetime vurduklarında ip degistirdgiim için sorun yaratcagını dusunuyorum
O konuda sorun cıkarta bilir :( Ama kim internetinize vuracak o kadar kolay degil yani :D

Skript güzel ama buna benzer bir skripti ben daha önce yapıp paylaşmıştım bu forumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl