Ben yapılamaz mı demişim? Başka bir kişiye cevap yazmışım.Tarzı Pluginle Bu Yapılabilir Zaten.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ben yapılamaz mı demişim? Başka bir kişiye cevap yazmışım.Tarzı Pluginle Bu Yapılabilir Zaten.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Skript'i daha çok lag yapar anlamında demiştim.Ben yapılamaz mı demişim? Başka bir kişiye cevap yazmışım.
Skriptle Yapılması İmkansız. Onu Yapmak İçin Plugin Belki Olabilir.
Ama En Kolay Client İle Yapılabilir. (Client Kodlayarak)
Skriptle alakam pek yok ancak şuan saçmalıyorsun. Eminim skriptle arkadaşın istediği yapılır. Pluginden pek farkı olmaz. Ayrıca hologramı yapan adam açıp kapatma özelliğini de basit bir şekilde ekler. Bir şeyleri kafandan sallamışsın.
Konuya gelirsek.
Forumda paylaşılan hologram chat skriptleri vardı. Onları inceleyip içindeki yazıları değiştirip, sana gereksiz yerleri silip, every seconds tarzı bir şeyle sürekli üstünde çıkmasını sağlayabilirsin.
Dediğim gibi skriptle pek aram yok, ancak sırf yukarıdaki arkadaşın uydurdukları yüzünden cevap yazdım.
Örneğin bunu gereksiz yerleri silip, mesajları değiştirip, perm ekleyip kendine uygun hale getirebilirsin.
Kod:command /hsohbet: aliases: hologramsohbet trigger: if {holochat::%player%} is true: delete {holochat::%player%} send player title "&dHologram" with subtitle "&c&lKAPALI" for 3 seconds stop trigger if {holochat::%player%} is not set: set {holochat::%player%} to true send player title "&dHologram" with subtitle "&a&lAÇIK" for 3 seconds on chat: if {holochat::%player%} is true: if player has permissions "hologram.kurucu": bind hologram "ItemStack:DIAMOND_CHESTPLATE;%player's displayname%;&f%message%" to player for 2 seconds offset by 0.0, 4.0, 0. else: if player has permissions "hologram.admin": bind hologram "ItemStack:GOLD_CHESTPLATE;%player's displayname%;&f%message%" to player for 2 seconds offset by 0.0, 4.0, 0. else: if player has permissions "hologram.moderator": bind hologram "ItemStack:IRON_CHESTPLATE;%player's displayname%;&f%message%" to player for 2 seconds offset by 0.0, 4.0, 0. else: bind hologram "ItemStack:DIAMOND_CHESTPLATE;%player's displayname%;&f%message%" to player for 2 seconds offset by 0.0, 4.0, 0.
EMİR#6163
Peki pluginin ismi ne ?Ekli dosyayı görüntüle 151434
Daha girdiğim ilk sunucuda buldum plugini biraz araştırın sadece lütfen.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!