Bulundu Kurucuların başının üstünde Developer yazması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapabilen vardır illaki sadece şu bak kafanda bi tane hologram gezicek seni takip eden bu kadar....

Eğer yoksa ne yapıcaksın? Sunucuya özellik eklemek yerine sunucuyu çökertmek istiyorsun.

O Plugini Buldum Ancak Paralı 11 Dolar

Kardeşim bu plugin free var zaten biraz araştırırsan bulabilirsin bence paketlerden, internetten. Ayrıca bunun skripti olmaz saçmalama lütfen. /tagıaç /tagıkapat filan gibi komutlarda eklenmez. Plugiin eklersin hep senin üstünde kalır hologram olarak.

Kardeşim bu plugin free var zaten biraz araştırırsan bulabilirsin bence paketlerden, internetten. Ayrıca bunun skripti olmaz saçmalama lütfen. /tagıaç /tagıkapat filan gibi komutlarda eklenmez. Plugiin eklersin hep senin üstünde kalır hologram olarak.
Skriptle alakam pek yok ancak şuan saçmalıyorsun. Eminim skriptle arkadaşın istediği yapılır. Pluginden pek farkı olmaz. Ayrıca hologramı yapan adam açıp kapatma özelliğini de basit bir şekilde ekler. Bir şeyleri kafandan sallamışsın.

Konuya gelirsek.
Forumda paylaşılan hologram chat skriptleri vardı. Onları inceleyip içindeki yazıları değiştirip, sana gereksiz yerleri silip, every seconds tarzı bir şeyle sürekli üstünde çıkmasını sağlayabilirsin.

Dediğim gibi skriptle pek aram yok, ancak sırf yukarıdaki arkadaşın uydurdukları yüzünden cevap yazdım.

Örneğin bunu gereksiz yerleri silip, mesajları değiştirip, perm ekleyip kendine uygun hale getirebilirsin.
Kod:
command /hsohbet:
    aliases: hologramsohbet
    trigger:
        if {holochat::%player%} is true:
            delete {holochat::%player%}
            send player title "&dHologram" with subtitle "&c&lKAPALI" for 3 seconds
            stop trigger
        if {holochat::%player%} is not set:
            set {holochat::%player%} to true
            send player title "&dHologram" with subtitle "&a&lAÇIK" for 3 seconds

on chat:
        if player has permissions "hologram.kurucu":
            bind hologram "ItemStack:DIAMOND_CHESTPLATE;%player's displayname%;&f%message%" to player for 2 seconds offset by 0.0, 4.0, 0.
        else:
            if player has permissions "hologram.admin":
                bind hologram "ItemStack:GOLD_CHESTPLATE;%player's displayname%;&f%message%" to player for 2 seconds offset by 0.0, 4.0, 0.
            else:
                if player has permissions "hologram.moderator":
                    bind hologram "ItemStack:IRON_CHESTPLATE;%player's displayname%;&f%message%" to player for 2 seconds offset by 0.0, 4.0, 0.
                else:
                    bind hologram "ItemStack:DIAMOND_CHESTPLATE;%player's displayname%;&f%message%" to player for 2 seconds offset by 0.0, 4.0, 0.

Skriptle alakam pek yok ancak şuan saçmalıyorsun. Eminim skriptle arkadaşın istediği yapılır. Pluginden pek farkı olmaz. Ayrıca hologramı yapan adam açıp kapatma özelliğini de basit bir şekilde ekler. Bir şeyleri kafandan sallamışsın.

Konuya gelirsek.
Forumda paylaşılan hologram chat skriptleri vardı. Onları inceleyip içindeki yazıları değiştirip, sana gereksiz yerleri silip, every seconds tarzı bir şeyle sürekli üstünde çıkmasını sağlayabilirsin.

Dediğim gibi skriptle pek aram yok, ancak sırf yukarıdaki arkadaşın uydurdukları yüzünden cevap yazdım.

Örneğin bunu gereksiz yerleri silip, mesajları değiştirip, perm ekleyip kendine uygun hale getirebilirsin.
Kod:
command /hsohbet:
    trigger:
            stop trigger

on chat:
        else:
                bind hologram "ItemStack:GOLD_CHESTPLATE;%player's displayname%;&f%message%" to player for 2 seconds offset by 0.0, 4.0, 0.
            else:
                    bind hologram "ItemStack:IRON_CHESTPLATE;%player's displayname%;&f%message%" to player for 2 seconds offset by 0.0, 4.0, 0.
                else:
Pluginde free'si varken neden skript kullanıp sunucuyu laga sokalım. Neden bir komut için bunu skripte döküp sunucunun TPS değerini düşürelim. Biraz düşünerek cevap verelim lütfen.

2020-12-18_20.57.25.png

Daha girdiğim ilk sunucuda buldum plugini biraz araştırın sadece lütfen.

Pluginde free'si varken neden skript kullanıp sunucuyu laga sokalım. Neden bir komut için bunu skripte döküp sunucunun TPS değerini düşürelim. Biraz düşünerek cevap verelim lütfen.
Düşünerek cevap verelim diyen sensin. Düşünmeyen yine sensin.
Dikkat edersen ben skript iyi bir şey plugin yerine onu kullanın dememişim.
Bunun skripti olmaz demişsin bende neden olmasın demişim.
Komutlar eklenmez demişsin bende neden eklenemesin diye cevap vermişim.
Yani ben sadece senin yazdıklarına cevap verdim.
Bence biraz sen düşünerek cevap ver lütfen.

Düşünerek cevap verelim diyen sensin. Düşünmeyen yine sensin.
Dikkat edersen ben skript iyi bir şey plugin yerine onu kullanın dememişim.
Bunun skripti olmaz demişsin bende neden olmasın demişim.
Komutlar eklenmez demişsin bende neden eklenemesin diye cevap vermişim.
Yani ben sadece senin yazdıklarına cevap verdim.
Bence biraz sen düşünerek cevap ver lütfen.
Bunu isteyen kişi skript istediği için skript vermeniz doğal. Ama bunun skripti olmaz sunucuyu laga sokar. Tekrarlıyorum. Bunun skripti olmaz. Olursa ve kullanırsan kendi seçimin daha cevap verme lütfen tartışmaya dönüşmeden bitsin bu konuşma.
Selamlar olsun :)
Aleyküm selam :)

Konuya gelirsek.

Kod:
command /hsohbet:
    trigger:
            stop trigger

on chat:
        else:
            else:
                else:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Tarzı Pluginle Bu Yapılabilir Zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl