Ekli dosyayı görüntüle 256906
Başlıkta yazdığım gibi bir sorunum var kurucu prefixsini En üste koymak, Vip ve Rehberi de sıralamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? yardım eder misiniz? detaylı bir araştırma yaptım ancak verimli bir bilgi bulamadım.
Kullandığım Pluginler: Luckperms ve TAB
Ekledim ancak değişen hiçbir şey olmadıEkli dosyayı görüntüle 256907Kurucu tagına eklerseniz bunu sorunun çözülür.
Lp editorde kaydettinizmi ?Ekledim ancak değişen hiçbir şey olmadı
evet ettim efendimLp editorde kaydettinizmi ?
Ekledim ancak değişen hiçbir şey olmadı
Hangi tab pluginini kullanıyorsunuz ?bunu yazmak için herhangi bire plugine ihtiyacım var mıdır?
Hangi tab pluginini kullanıyorsunuz ?
takendisiyim
LP'nin ve weight sisteminin konu ile pek ilgisi yok, LP zaten tab'ı veya chati etkilemez, detaylı bilgi için:Ekli dosyayı görüntüle 256907Kurucu tagına eklerseniz bunu sorunun çözülür.
scoreboard-teams:
sorting-types:
- "GROUPS:owner,admin,mod,default"
Biliyorum ama onuda yapmak lazım illaki işene yarayacaktır.LP'nin ve weight sisteminin konu ile pek ilgisi yok, LP zaten tab'ı veya chati etkilemez, detaylı bilgi için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sorunun kendisine değinecek olursak;
TAB configinden scoreboard-teams: kısmını bulun ve sorting types ayarını değiştirin, örnek:
en üstten alta gidecek şekilde luckpermsdeki kayıtlı rank isimleri ile değiştirinKod:scoreboard-teams: sorting-types: - "GROUPS:owner,admin,mod,default"
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!