Tanıtım KurtayFishing | Gelişmiş Balıkçılık ve Etkinlik Sistemi | SkyBlock, Survival, SMP | 1.16.5- 26.2

KurtayMC

Odunlara Vur Vur Vur!
Premium
Onaylı Satıcı
Elmaslar
13
Minecraft
KurtayBRK

Discord:

kurtaymc

Minecraft Sürümleri
1.16.5-26.2
Öncelikle bu eklenti KurtayMC Skyblock Eklenti Paketi için yapılmıştır.
Eklentide 71 tane özelleştirilmiş balık türü vardır. İsteyenler daha fazla balık türü ekleyebilir.
Balıkların nadirliği Çöp, Yaygın, Nadir, Destansı, Efsanevi olarak 5'e ayrılır.
Balık nadirliğine göre tutması zorlaşır. Örneğin Çöp nadirliğinde bir balık tutmaya çalışırsanız 2 defa doğru vuruşu yapmanız gerekir.
Efsanevi nadirliğinde bir balık tutmaya çalışırsanız 8 defa doğru vuruşu yapmanız gerekir.
Doğru vuruş yaptıkça ekrandaki beyaz kutu hızlanır.
Etkinlik sistemine gelecek olursak her gün etkinliğin kaçta otomatik başlayacağını ayarlayabilirsiniz.
Etkinlik süresini ve ödüllerini ayarlayabilirsiniz. Önerilen süresi 5 dakikadır.
Günlük olarak kimin ne kadar balık tuttuğunu gösteren bir sistem daha vardır.
Günün sonunda en çok balık tutan ilk 3 kişi ödüllendirilir.

1786633074900.webp
1786633084001.webp

Ekran görüntüsü 2026-08-13 151140.webp
Ekran görüntüsü 2026-08-13 151148.webp
Ekran görüntüsü 2026-08-13 151155.webp

Ekran görüntüsü 2026-08-13 151241.webp

Geliştirebileceğim yerleri ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Elinize Sağlık diğerlerinden farklı olarak balığı tutturma kısmı farklı olmuş çoğu sunucuda artık popüleşmiş bir sistem

balığı tutturma kısmıda benzer ve özellik olarak yetersiz ilgi çekici gelmedi bana alternatiflerinde daha güzel ve farklı özellikler var. birde artık balık tutarken bu tarz tutma olayları nedense pek tatmin etmiyo bir süre sonra insanı bunaltıyo vanilla tutma olayı daha çok tercih ediliyo.

balığı tutturma kısmıda benzer ve özellik olarak yetersiz ilgi çekici gelmedi bana alternatiflerinde daha güzel ve farklı özellikler var. birde artık balık tutarken bu tarz tutma olayları nedense pek tatmin etmiyo bir süre sonra insanı bunaltıyo vanilla tutma olayı daha çok tercih ediliyo.
Alternatifleri dediğiniz kaynak paketli olanlardan bahsediyorsunuz galiba. Kaynak paketli yapmayı düşündüm ama isteyen olabilir istemeyen olabilir o yüzden vazgeçtim.

Alternatifleri dediğiniz kaynak paketli olanlardan bahsediyorsunuz galiba. Kaynak paketli yapmayı düşündüm ama isteyen olabilir istemeyen olabilir o yüzden vazgeçtim.
tek kaynak paketlilerden değil istersen isimlerini vereyim infinitefishing,litefish,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu 3 tanesi gerçekten ayrı ayrı özellikler barındırıyo ve en sevdiğim litefish ile pyrofishingpro bu 2 sindeki özellikler tek bi eklentide olsa mükemmel olurdu.

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl