@emre. bir stajyer arkadaşlar. Stajyer kelimesinin anlamını öğrenmek bu kadar zor olmamalı. Siz okul içerisinde Türkçe sınavından veya başka herhangi bir sınavda zorlanmanız dahilinde eksik kaldığınız konulara çalışırsınız. Stajyer arkadaşımız hata yapmış ise bunu her insanın önünde dalga geçerek, hakaret ederek veya arkadaşı küçük düşürerek anlatmak yerine arkadaşı eksik kaldığı konularda geliştirerek de sağlayabilirsiniz. Stajyer arkadaşın üzerine gitmeyin.
-- Konuya geçecek olursam --
TTO'nun bu durumu 5 - 6 yıl önce söylemesi lazımken 'shitpost' tabirinin arttığı bu devirde söylemesi bana adeta prim kastığını söylüyor. Kanalının istatistiklerine bakarak yaptığım tespit ile sadece 1 hafta içerisinde 5000 dolar kazandığını öğrendim. 5 - 6 yıl sonra gündeme gelerek bu türden hareketler yapması ve bu tür meblağlar kazanması benim tabirimce prim kasmaktır.
-- Konuya geçecek olursam --
TTO'nun bu durumu 5 - 6 yıl önce söylemesi lazımken 'shitpost' tabirinin arttığı bu devirde söylemesi bana adeta prim kastığını söylüyor. Kanalının istatistiklerine bakarak yaptığım tespit ile sadece 1 hafta içerisinde 5000 dolar kazandığını öğrendim. 5 - 6 yıl sonra gündeme gelerek bu türden hareketler yapması ve bu tür meblağlar kazanması benim tabirimce prim kasmaktır.