KURAN'A SÖVEN(?) TTO'NUN GERÇEK HİKAYESİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre.

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
30
Minecraft
Rikitiki123

Discord:

emre.#4570

1662214469690.png

Ender Taş Arkadaşları Tarafından Suikast'e mi Uğradı? İşte bütün Gerçekler.
Minecraft youtuber'u olan Ender Taş hakkında 24 Eylül tarihinde bir video paylaşıldı. Bu video youtube hayatını bitirdi. Sosyal medaya tarafından linçlenmeye başlandı. Ender Taş o zamanlar da daha 15 yaşındaydı ve linçlenmişti. Ve Herkes tarafından bir tekme yemişti gözünün önünde youtube hayatı bitiryordu ve bitti de. Neden hiç kimse o zamanlar da TTO sahip çıkmadı. Neden kimse TTO ya el uzatmadı. Neden kimse TTO hakkın da olumlu bir yorum yapmadı. Herkes TTO'ya saldırdı birisi de çıkıp arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz daha 15 yaşında ki bir çocuğu hunlarca linçliyorsunuz demedi. Çünkü arkadaşlar o zaman ki youtuberlar çıkar ve menfaat ilişkisinde olduğu için TTO'nun bu zayflığını kullanarak üzerinden prim kastılar. TTO hakkında herkesin hazırlamış olduğu videolar da TTO'ya ana avrat sövmek oldu biriside çıkıp bir dakika arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz demedi. Buradan arkadaşlar ben TTO'nun suçsuz olduğunu düşünmekteyim TTO'nun küfür etmiş olduğu videoyu izlemek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yazısına
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sizlerde bu videoyu izleye bilir ve düşüncellerinizi cevap olarak söyleye bilirisiniz. Ben bu video da arkadaşlar arkadaki arkadaşın TTO'nun ağızdan laf almak için kaydı TTO'yala her skype konuşumasın da ekran kaytını başlatığını düşünmekteyim ve usulca TTO'ya yaklaşarak TTO'nun ağzından laf almaktadır. Ben böyle düşünmekteyim ve Kurban olduğunu düşünüyorum üstünden prim kasmak ve youtube'de büyümek isteyen kişiler bunu yaptılar. Arkadaşlar Bunu yapan youtuberlar şuan youtube'da ne yapmaktalar Gündem oldukları halde bu konu hakkında TTO ile niye yüzleşmiyorlar yoksa kortukları bir şey mi var?
1662215918329.png

İŞTE TTO Bütün Gerçekleri söyledi Suçlu Kim ?
Geçtiğimiz günlerde youtube üzerinde bir youtuber TTO ile röportaj yaptı bu konu hakkında TTO ile konuştular. Video'yu izlemek için
yazısana

Son düzenleme:
Rica ediyorum ya Türkçe öğren ya da konu açma. Konuyu okumaya çalışırken ana dilimi unuttum.

Konuyu bilmeme rağmen anlattıklarından bir şey anlamadım

Ekli dosyalar

• 1662231154297.png
    1662231154297.png
    374,6 KB · Görüntüleme: 191
4 ocakda hesap açıp stajyer hmm üstüne birde türkçe bilmiyor enteresan

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl