Razon12
Güven Yıkılmış Bir Kaderdir.
bildiğim kadarı ile gerekmiyorSkriptin herhangi bir addonu gerekiyormu?
bildiğim kadarı ile gerekmiyorSkriptin herhangi bir addonu gerekiyormu?
Gerekiyor, daha detaylı bir istekte bulunursanız size addonsuz çalışan kodu temin edebilirim.Skriptin herhangi bir addonu gerekiyormu?
turkfolix
Kullandığım hosting Aternos olduğu için şuan SkRayFall Aternosda yok yakında VDS ye geçicez addon gerekmeyen skript yokmu.SkRayFall deneyebilirsiniz.
Bakın, size zaten teklif ettim. Daha fazla detay verin ve size kodu temin edeyim. Bunun bu kadar uzun sürmesine hiç gerek yoktu. İki mesaja halledilebilecek bir konuydu.Kullandığım hosting Aternos olduğu için şuan SkRayFall Aternosda yok yakında VDS ye geçicez addon gerekmeyen skript yokmu.
turkfolix
Kurallar gui skript addonsuz istiyorum ama skriptte deluxemenus de filan değil bende uzatmak istemiyorum.Bakın, size zaten teklif ettim. Daha fazla detay verin ve size kodu temin edeyim. Bunun bu kadar uzun sürmesine hiç gerek yoktu. İki mesaja halledilebilecek bir konuydu.
Üzgünüm ama ben size bu bilgilerle yardımcı olamam. GUI isteğinizi detaylandırmanızı istemiştim. Eğer size bir kod verirsem büyük ihtimalle tatmin olmayacaksınız, hem benim zamanım hem de sizin zamanınız boşa gidecek. Örneğin şunu yazabilirdiniz:Kurallar gui skript addonsuz istiyorum ama skriptte deluxemenus de filan değil bende uzatmak istemiyorum.
turkfolix
Konuyu uzatmak istemiyorum o yüzden konunun kapanmasını istiyorum.Üzgünüm ama ben size bu bilgilerle yardımcı olamam. GUI isteğinizi detaylandırmanızı istemiştim. Eğer size bir kod verirsem büyük ihtimalle tatmin olmayacaksınız, hem benim zamanım hem de sizin zamanınız boşa gidecek. Örneğin şunu yazabilirdiniz:
"GUI'nin adını 'Kurallar Menüsü' yapın. Sarı renkte olsun, 3 Row'lu olsun. 11. ve 13. slotlara ismi 'Mute sebepleri' & 'Ban sebepleri' olan iki kağıt koyun ve açıklamasını özelleştirebileceğim şekilde yapın."
Merak etmeyin, yeterince uzadı zaten!Konuyu uzatmak istemiyorum o yüzden konunun kapanmasını istiyorum.
turkfolix
Üzgünüm.Merak etmeyin, yeterince uzadı zaten!
Problem değil.Üzgünüm.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!