Kuracagım server için bi kaç skriptim vardı iş iptal oldu sizlerle paylaşacagım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yavuzkel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 532
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yavuzkel

Koruma 1, Keskinlik 3
Elmaslar
204
Minecraft
Strom_Breaker
-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
- /dbde komutu ile durdugunuz yerde bu kodu yazacaksınız ve skyblock gibi oyunlarda aşşagı boşluga düştügünde komut yazılan yere ışınlayacak(dikkat komutu yazdıgınız yere bence bi Slime blok koyun ölebiyor)
-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
- /sil /sohbet kapat-aç komutları ile chati siler kapatıp açabilirsiniz.
-
- /spawn komutu ile spawnı-ilkgirişi-respawnı aynı yere çekmiş olursunuz.
-
- mute kontrol sk si pek işinize yarayacagını sanmam ama isteyen olur belki.
-
- Bu nerdeyse herkeste vardır ama genede paylaşıyım dedim hatta plugınle bıle verılıyordu belkıde tam hatırmamıyorum(herkese ıtem verme)
-
- Anti bug. Eminim herkeste vardır genede koydum.
-
- Kiriktaşları yere düşmeden envantere verir.Yazımına bakarak yeni şeyler ekleyebilirsiniz.
-
- Anti makro skrıptı,1 oyuncu sanıyede 20 kezden fzla vurursa onu lısteleyıp oyundan dc atıyor ve algılanan oyuncuyu listeliyor.Kodları içinde görebilirsiniz ve küçük bir not Ftp düşmesi yasayabilirsiniz.
-
- Buda para ewentleri için herkese verir /giveallmoney fiyat.
-
- /feedall=herkesin açlıgını fuller /cekilisyap ile 10 saniye içinde çekiliş yapar.
Evet arkadaşlar bu kadar dı bunların hiçbiri benim yapımım değil (cobblestone harici) sw yi açamadık sıkıntılar oldu lazım olan buyursun alsın.

En az 3 resim veya 1 video kuralına uyulmamıştır. Bu sebepten dolayı konunuz çöpe taşındı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl