Çözüldü Kullanılan komutu kaydetme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RomanticWarior

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
113
bi oyuncu komut kullandıgında kullandıgı komutu kaydetmesini istiyorum /listele yazdıgımda da o oyuncunun hangi komutları kullandıgını görmek istiyorum bunu yapamadım /listele dedigimde <none> yazısı geliyor yardımcı olacak varsa sevinirim.

Kod:
on command:
    add full command to {komutlar:%player%}

command /listele:
    trigger:
        send "&7Kullandıgın komut: &a%{komutlar:%player%}%" to player

Son düzenleme:
Moderatör tarafından düzenlendi:
Bunu dener misin? İlk defa böyle bir şey gördüm ama yabancı forumda öğrendim türkçeleştirdim hocam inşallah işine yarar.
Kod:
on join:
    if {rank.%player%} is not "Oyuncu" or "Rehber" or "Admin":
        if file "plugins\Komutlar\logs\%player's uuid%.txt" doesn't exists:
            create file "plugins\KullaniciKomutlari\loglar\%player's uuid%.txt's uuid%.txt"
        if file "plugins\Komutlar\logs\%player's uuid%.txt's uuid%.txt"'s line count is less than 2:
            set line 1 in file "plugins\Komutlar\logs\%player's uuid%.txt's uuid%.txt" to "%player's uuid% (%player%)'s Komutları:"
            set line 2 in file "plugins\Komutlar\logs\%player's uuid%.txt's uuid%.txt" to "-"

on command:
    if executor is not the console:
            set {_line} to file "plugins\Komutlar\logs\%player's uuid%.txt's uuid%.txt"'s line count + 1
            set line {_line} in file "plugins\Komutlar\logs\%player's uuid%.txt's uuid%.txt" to "Date/Time : %time zaman aralığında ""GMT""% - /%full command%"

Bunu dener misin? İlk defa böyle bir şey gördüm ama yabancı forumda öğrendim türkçeleştirdim hocam inşallah işine yarar.
Kod:
on join:
        if file "plugins\Komutlar\logs\%player's uuid%.txt" doesn't exists:
            create file "plugins\KullaniciKomutlari\loglar\%player's uuid%.txt's uuid%.txt"
        if file "plugins\Komutlar\logs\%player's uuid%.txt's uuid%.txt"'s line count is less than 2:
            set line 1 in file "plugins\Komutlar\logs\%player's uuid%.txt's uuid%.txt" to "%player's uuid% (%player%)'s Komutları:"
            set line 2 in file "plugins\Komutlar\logs\%player's uuid%.txt's uuid%.txt" to "-"

on command:
    if executor is not the console:
            set {_line} to file "plugins\Komutlar\logs\%player's uuid%.txt's uuid%.txt"'s line count + 1
            set line {_line} in file "plugins\Komutlar\logs\%player's uuid%.txt's uuid%.txt" to "Date/Time : %time zaman aralığında ""GMT""% - /%full command%"
maalesef istegim şeyler degiller genede teşekkürler.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Hocam istediğiniz şey çok genel mesela /tpa, /spawn, /is go, /f home gibi komutlarıda kaydedecek bir oyuncu her 1 dakikada bir komut yazıyor. @akıner hocamın da dediği gibi sunucuyu zorlarsınız.

Hocam istediğiniz şey çok genel mesela /tpa, /spawn, /is go, /f home gibi komutlarıda kaydedecek bir oyuncu her 1 dakikada bir komut yazıyor. @akıner hocamın da dediği gibi sunucuyu zorlarsınız.
evet bende şuan onu fark ettim ama başka yol yok sanırım loopladıgımız oyuncunun kullandıgı komutu görme gibi bir yol varsa öylede olur.

Skript klasöründe logs kısmında logları oluşturur + olarak komutgor komutuyla görebilirsiniz hata vereceğini sanmam.

Kod:
on command:
    log "[LOG] %executor% -> /%complete command%" to "McTr/komutlar.log"
    add complete command to {komutlar::%executor%}

command /komutgor [<offline player>]:
    trigger:
        if player has permission "komut.gor":
            if arg 1 is set:
                send "&b%{komutlar::%arg 1%}%"

Skript klasöründe logs kısmında logları oluşturur + olarak komutgor komutuyla görebilirsiniz hata vereceğini sanmam.

Kod:
on command:
    log "[LOG] %executor% -> /%complete command%" to "McTr/komutlar.log"
    add complete command to {komutlar::%executor%}

command /komutgor [<offline player>]:
    trigger:
        if player has permission "komut.gor":
            if arg 1 is set:
                send "&b%{komutlar::%arg 1%}%"
/komutgor <nick> yazdıgımda <none> olarak geliyor kullanılan komutları kaydetmiyor.

Komut gör kısmını oyundan yapamayacağınızı düşünüyorum sadece log üzerinden görüntüleyebilirsiniz çünkü her oyuncu günde 200 komut girse siz onu görüntülemeye çalışsanız neler olabileceğini düşünemiyorum, çalışıyor mu diye dener misiniz?Eğer log kısmı çalışırsa oyun üzerinden de görüntülemeyi denerim.
Kod:
on command:
    if file "plugins\Skript\logs\%player%.sk" doesn't exists:
        create file "plugins\Skript\logs\%player%.sk"
        log "%player%: /%command% %arguments%" to "plugins\Skript\logs\%player%.sk"
    else:

Bir eklenti buldum komutları skript ile değiştirebilirsiniz umarım
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
işinize yarar. Hiç kullanmadım açıklamasını okudum kolay kullanımı var beğenirseniz tanıtırım türkçeleştirirm. Bir deneyin çalışıyor mu diye.
Çalışırsa şu skripti deneyin, eğer /listele BlackKpoT yazarsanız benim yazmış olduğum komutları göreceksiniz.
Kod:
command /listele [<offlineplayer>]:
    trigger:
        execute player command "cl history %arg 1%"

Son düzenleme:
Bir eklenti buldum komutları skript ile değiştirebilirsiniz umarım
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
işinize yarar. Hiç kullanmadım açıklamasını okudum kolay kullanımı var beğenirseniz tanıtırım türkçeleştirirm. Bir deneyin çalışıyor mu diye.
Çalışırsa şu skripti deneyin, eğer /listele BlackKpoT yazarsanız benim yazmış olduğum komutları göreceksiniz.
Kod:
command /listele [<offlineplayer>]:
    trigger:
        execute player command "cl history %arg 1%"
Komut gör kısmını oyundan yapamayacağınızı düşünüyorum sadece log üzerinden görüntüleyebilirsiniz çünkü her oyuncu günde 200 komut girse siz onu görüntülemeye çalışsanız neler olabileceğini düşünemiyorum, çalışıyor mu diye dener misiniz?Eğer log kısmı çalışırsa oyun üzerinden de görüntülemeyi denerim.
Kod:
on command:
    if file "plugins\Skript\logs\%player%.sk" doesn't exists:
        create file "plugins\Skript\logs\%player%.sk"
    else:
Teşekkürler en doğrusu log tutmak olacak gibi gözüküyor :) konu çözülmüştür yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl