Kullanıcıya Özel Suffix

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ColKaplani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.414
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ColKaplani

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
9
Arkadaşlar Bazı Sunucularda Oyuncuların Özel Suffixleri Oluyor Mesela Örnek Olarak Tinton Bunu İsimden Sonra Plugin Olarak Nasıl Yazdırırız Özel Bir Grup Açmak Uğraştırdıgı için onu yapmaya üşendim

Merhaba Oyunculara Özel Şeyler /manuadd Komutuyla Olur Suffix İçin Örneğin Benim Minecraft Adım Eletricc_ Benim Suffixim >> Olsun İstiyorum /mangaddv Eletricc_ suffix >>

Merhaba Oyunculara Özel Şeyler /manuadd Komutuyla Olur Suffix İçin Örneğin Benim Minecraft Adım Eletricc_ Benim Suffixim >> Olsun İstiyorum /mangaddv Eletricc_ suffix >>
Peki Bunu Skript İle Yapma Şansımız Bulunmaktamı

Merhaba Tabiiki Yapabilirsin Yapmak İçin /sufffix player suffix Örneğin Adım Eletricc_ Suffiximi > Yapmak İstiyorum
/Suffix Eletricc_ > Yazarsanız Olcaktır Kod :
Kod:
command /suffix [<text>] [<text>]:
    permission: suffix.player
    permission message: &cYetkin Yok!.
    trigger:
        execute console command "/manuaddv %arg 1% suffix %arg 2%"
        send "&aBasariyla %arg 1% Un Suffixi %arg 2% Oldu! "

Merhaba Tabiiki Yapabilirsin Yapmak İçin /sufffix player suffix Örneğin Adım Eletricc_ Suffiximi > Yapmak İstiyorum
/Suffix Eletricc_ > Yazarsanız Olcaktır Kod :
Kod:
command /suffix [<text>] [<text>]:
    permission: suffix.player
    permission message: &cYetkin Yok!.
    trigger:
        execute console command "/manuaddv %arg 1% suffix %arg 2%"
        send "&aBasariyla %arg 1% Un Suffixi %arg 2% Oldu! "
Kardeşim Böyle Deil XKMBG SKRİPTİNDEKİ GİBİ

Biraz daha açıklayıcı olursanız zaten yardım edilicektir sadece konuyu biraz daha açın.
Demek İstedigim Bunu Skript ile Yapacagız Ama JSON olayı var xkmbg skriptindeki gibi isimden sonra json suffixi gelebilirmi

Merhaba RecepMC, Öncelikle İyi Forumlar Dilerim. Hemen Başlayalım Oyunculara Özel Suffix'leri NameTag Edit Plugini Üzerinden Yapabilirsin Fakat Bu Sadece TAB'da Yani Oyuncu Listesinde Etkin Olur Chatta Hiçbirşey Olmaz Peki Bunu Nasıl Tüm Oyunculara Vericem Şeklinde Aklında Bir Soru Kaldıysa Bunuda Yanıtlamak İstiyorum Bunu GroupManager Plugini İle Yapabilirsin Sadece Kendine Özel Olmasını İstiyorsan Kendine Yeni Bir Grup Açarak Bunu Sağlayabilirsin.

Konuyu Ben Yanlış Anlamış Olabilirim Eğer Yanlış Anladıysam Lütfen Altta Belirtiniz.
-KadirCan
İyi Forumlar Dilerim... :king:

Moderatör tarafından düzenlendi:
Merhaba RecepMC, Öncelikle İyi Forumlar Dilerim. Hemen Başlayalım Oyunculara Özel Suffix'leri NameTag Edit Plugini Üzerinden Yapabilirsin Fakat Bu Sadece TAB'da Yani Oyuncu Listesinde Etkin Olur Chatta Hiçbirşey Olmaz Peki Bunu Nasıl Tüm Oyunculara Vericem Şeklinde Aklında Bir Soru Kaldıysa Bunuda Yanıtlamak İstiyorum Bunu GroupManager Plugini İle Yapabilirsin Sadece Kendine Özel Olmasını İstiyorsan Eğer Kendine Yeni Bir Grup Açarak Bunu Sağlayabilirsin.

Konuyu Ben Yanlış Anlamış Olabilirim Eğer Yanlış Anladıysam Lütfen Altta Belirtiniz.
-KadirCan
İyi Forumlar Dilerim... :king:
Saolasın Kadayifcim Özlettin Kendini[DOUBLEPOST=1501575370,1501575338][/DOUBLEPOST]Konu Kilit

Önemli Değil Forumdakilere Yardım Etmek İçin Burdayım :)[DOUBLEPOST=1501575585,1501575460][/DOUBLEPOST]Konu Kilit PLZ :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl