Rehber Kullanıcının Id'sini alıp etiketleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Its Jik0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.877
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Its Jik0

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
ItsJik0

Discord:

jiko#5327

1606524379609.png
Öncelikle konuma göz attığınız için teşekkürler.Çoğu arkadaş bu konu gereksiz kolay zaten diyebilir.Yazım hatası yaparsam kusura bakmayınız.

Öncelikle Id nedir:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
açılımı identification'dir ve sistemlerin sizleri tanıyabilmesi için oluşturulan harfler ve sayılardan oluşan kodlardır.

Şimdi ozaman Discord'da nasıl kullanıcı yada mesaj ıd'sı nasıl alınır ona geçelim;

İlk başta Discord'da sol alt kısımdan ayarlar kısmına giriyoruz.Oradan Görünüm>Geliştirici Modu> aktif et diyoruz.

1606524210327.png

Sonra kullanıcı veya bir metine sağ tıklıyoruz.Orada bulunan ıd kopyala butonuna basıyoruz.

1606524338542.png
1606524383089.png

Evet ıd'yı şuanda kopyaladık "Ctrl+ v" yaparsanız ıd metin yerine yazılacaktır.

1606524525249.png

Id ile kullanıcı etiketlemek isterseniz. "<@kullanıcııdsı>"

Size birazcık yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.​

Moderatör tarafından düzenlendi:
Dostum iyi olmuş fakat id'sini aldığın kişi arkadaşın değilse, ortak sunucun veya ortak bir arkadaşınız yoksa veya o kişi ile hiçbir sunucuda bulunmadıysan, fotoğraftaki gibi çıkar. Başarılar!

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    3,1 KB · Görüntüleme: 117
Bilmiyenler için yararlı olabilecek konu, eline sağlık ^ ^

Çoğu discord kullanıcısının bilmediği bir şey lakin atladığınız bir şey var, etiketleyebilmeniz için veya etiketlediğiniz kişinin başkası tarafından görülebilmesi için ortak sunucunuzun bulunması gerekli.

Bilmeyenler için basit bir anlatım olmuş, Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl