benjamin17
Callen_
oyuncunun skinini verebiliyor muyum yani herkes kendi skinini görecek oradaMerhabalar
Skin için skinrestorer pluginini indirin. Ardından npc ye istediğiniz skinin ismi olacak şekilde skın atayın.
Kafa için playerheads eklentisini kullanabilirsiniz.

benjamin17
O şekilde bir seçenek malesef bildiğim hiçbir npc plugininde yokoyuncunun skinini verebiliyor muyum yani herkes kendi skinini görecek orada
Citizens kullanabilirsin /npc skin (skinadı)oyuncunun skinini verebiliyor muyum yani herkes kendi skinini görecek orada

benjamin17
Kullandığınızhocam peki ben bu tabprefix i nasıl çekebilirim scoreboard a

benjamin17
Herkese kendi skini gözükecek şekilde istiyor arkadaş.Citizens kullanabilirsin /npc skin (skinadı)
Callen_
hocam bu depo plugini var mı bildiginiz alphachest indirdim fakat üyeliğe göre sandık boyutunu ayarlayamadımHerkese kendi skini gözükecek şekilde istiyor arkadaş.

benjamin17
Playervault eklentisini kullanabilirsiniz.hocam bu depo plugini var mı bildiginiz alphachest indirdim fakat üyeliğe göre sandık boyutunu ayarlayamadım
Callen_
hocam dc den istek attım kabul ederseniz sevinirim birde bu senden bahsetti plugini nedir ya da sk miPlayervault eklentisini kullanabilirsiniz.
playervault.vault.1 gibi bir izni olması lazım. 1 yerine sayı yazdıkça o kadar depo izni oluyor.

benjamin17
playervault eklentisi hocam direk arttığınızda internette bulabilirsiniz.hocam dc den istek attım kabul ederseniz sevinirim birde bu senden bahsetti plugini nedir ya da sk mi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!