Çözüldü Kullandığım Liman Mapinde Sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deervil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 557
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deervil

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
9
Minecraft
seytanbaba

Discord:

ciddi#5910

Bir tane survival sunucusunun liman mapini aldım, mapte havada duran npc gibi değişik şeyler var, onları nasıl yok edebilirim. Pluginle alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü pluginler bana ait sadece mapi aldım. Güzel duruyorlar ama bağzıları NPC nin önünde olduğu için tıklanmıyor.
k1.png
k2.png

/minecraft:kill @e[type=armor_stand,distance=..3] bunu deneyebilir misin?
Bu sefer hiç hata vermedi ama hala sorun devam ediyor. Mapin içinde ek bir dosya var acaba ondan kaynaklı olabilir mi? 'mcmmo' olan dosya

Ekli dosyalar

• resim_2022-06-22_210227240.png
    resim_2022-06-22_210227240.png
    22,2 KB · Görüntüleme: 89
1655921081354.png

Kırmızı ile belirttiğim dosyalar hariç diğer dosyaları silip dünyayı tekrar import edin.

Bu sefer hiç hata vermedi ama hala sorun devam ediyor. Mapin içinde ek bir dosya var acaba ondan kaynaklı olabilir mi? 'mcmmo' olan dosya
Belirttiğin havada duran öğeleri oyun içerisinde sadece ArmorStand ile yapabiliyoruz. ArmorStand eklentisi ile görünmez hâle getiriliyor ve öyle havada duran öğe gibi duruyor. Sana attığım kodun sonundaki Distance kısmı, senin ile 3 blok arasındaki ArmorStand öğelerini öldürmeye yarıyor.

/minecraft:kill @e[type=armor_stand,distance=..500] kodu bu şekilde değişir isen, senin etrafındaki 500 blok içerisinde bulunan tüm ArmorStandları öldürüyor. Yüksek ihtimal 3 blok mesafende hiç armorstand bulunmadığı için hata mesajı vs. vermedi. Tekrardan deneyebilir misin?

Belirttiğin havada duran öğeleri oyun içerisinde sadece ArmorStand ile yapabiliyoruz. ArmorStand eklentisi ile görünmez hâle getiriliyor ve öyle havada duran öğe gibi duruyor. Sana attığım kodun sonundaki Distance kısmı, senin ile 3 blok arasındaki ArmorStand öğelerini öldürmeye yarıyor.

/minecraft:kill @e[type=armor_stand,distance=..500] kodu bu şekilde değişir isen, senin etrafındaki 500 blok içerisinde bulunan tüm ArmorStandları öldürüyor. Yüksek ihtimal 3 blok mesafende hiç armorstand bulunmadığı için hata mesajı vs. vermedi. Tekrardan deneyebilir misin?
Hayır yine olmadı. Bu kodu yazdıktan sonra CMD'de böyle bir yazı çıkıyor. 'The entity UUID provided is in an invalid format'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl