TheLite
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 10
- Minecraft
- TheLite
Discord:
TheLite #0098
TheLite #0098
DwordGG#2855
EmreSHN#4551
command /komut:
trigger:
send "&c-----=====+=====-----"
send "&4&l KULLANILACAK KOMUTLAR "
send "&a komut"
send "&a komut"
send "&a komut"
send "&a komut"
send "&a komut"
send "&a komut"
send "&a komut"
on command:
if player has not permission "op":
if command is "komut" or "komut2":
cancel event
send "&cHATA» &7Kullanılamayacak bir komut girdiniz."
execute player command "/komutlistesi" #/komutlistesi komutunu kullanıyor, istemezseniz kaldırın.
command /komutlistesi:
cancel event
send "&a&m "
send "&c/komut1 &8=> &6Açıklama"
send "&c/komut2 &8=> &6Açıklama2"
send "&c/komut3 &8=> &6Açıklama3"
send "&c/komut4 &8=> &6Açıklama4"
send "&a&m "
DwordGG#2855
Verdiğiniz skriptleri sıkıntı çıkarıcak. Adam kullanılmayacak komutları hepsini girmesi mi daha kolay? Yoksa kullanabilecek komutları eklemesi mi daha kolay?Kullanamayacakları komut eklemek için:
Örnek olarak /komutlistesi komutu girildiğinde gönderilecek mesaj tasarımı:Kod:on command: if player has not permission "op": if command is "komut" or "komut2": cancel event send "&cHATA» &7Kullanılamayacak bir komut girdiniz." execute player command "/komutlistesi" #/komutlistesi komutunu kullanıyor, istemezseniz kaldırın.
Kod:command /komutlistesi: cancel event send "&a&m " send "&c/komut1 &8=> &6Açıklama" send "&c/komut2 &8=> &6Açıklama2" send "&c/komut3 &8=> &6Açıklama3" send "&c/komut4 &8=> &6Açıklama4" send "&a&m "
NOT: Sunucunuzda [TAB] kullanarak komutları ve istenmeyen diğer içerikleri görebilirler, bunun için bir ANtiTab plugini kullanabilirsiniz. Örnek olarak bir antitab plugini:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Zaten ben burda verdim arkadaşa.Buyrun;
Komut artırmak isterseniz "or" ile arttırabilirsiniz.
Kod:on command: if player has permission "chat.sohbet": stop else: if command is "komut" or "komut2": stop else: send "&bSunucu &8» &c(komut)/(komut) &ebu komutları kullanabilirsin."
EmreSHN#4551
Ben yaptım zatenVerdiğiniz skriptleri sıkıntı çıkarıcak. Adam kullanılmayacak komutları hepsini girmesi mi daha kolay? Yoksa kullanabilecek komutları eklemesi mi daha kolay?
Sizin verdiğiniz kullanılmayacak komutları eklemesi saçma ve uzun olur.
Girilecek komutları görmesi için /komutlistesi yapımşsınız. O komut çalışmayabilir, trigger eklemeniz gerekiyordur.
Zaten ben burda verdim arkadaşa.
DwordGG#2855
Arkadaş "kullanabilecek komutlar dışında komut girildiğinde skript ile sadece kullanabilecek komutların görünmesini nasıl yapabilirim" diyor. Senin yaptığın şey sadece komutu girince mesaj atıyor.Ben yaptım zaten
command /komut:
trigger:
send "&4&l KULLANILACAK KOMUTLAR "
send "&a komut"
send "&a komut"
send "&a komut"
send "&a komut"
send "&a komut"
send "&a komut"
send "&a komut"
DwordGG#2855
Güzel kardeşim, şimdi bi sürü komut var değil mi? Arkadaş sadece kullanmasını istediği komutları ekliyecek olay bu :D@DwordGG kullanılabileceklerin dışında komut girilmesin diyor, burdan kullanılacakların daha az olduğunu nerden çıkardınız?
Ayrıca trigger eklemeyi unutmuşum, düzelttiğin için teşekkürler. Ben onun dışında sıkıntı çıkartacak bir şey göremedim
DwordGG#2855
Kardeşim olay farklı, konuyu düzgün oku.spigotda bu özellik bulunmakdadır bilinmeyen komut kısmına istediginiz şeyi yazabilirsiniz
-?-#5193
Spigot.yml üzerinden unknown command kısmını düzenleyerek yapabilirsin ek bir skripte gerek yok.Günümüzün çoğu serverinde olan kullanabilecek komutlar dışında komut girildiğinde skript ile sadece kullanabilecek komutların görünmesini nasıl yapabilirim şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim. İyi günler.
TheLite #0098
Buyrun;
Komut artırmak isterseniz "or" ile arttırabilirsiniz.
Kod:on command: if player has permission "chat.sohbet": stop else: if command is "komut" or "komut2": stop else: send "&bSunucu &8» &c(komut)/(komut) &ebu komutları kullanabilirsin."
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!