🎩Kulak İçi Kulaklık Mı, Kafa Üstü Kulaklık Mı Daha İyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ILoveMaju^^

Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
Konuşkan
Elmaslar
2.272
Minecraft
ILoveMaju09

Discord:

ilovemaju

Selam MC-TR Ailesi 📢
Konfor. Uzun süreli kullanım, ses kalitesi ve konfor açısından, sizin için daha iyi ve vazgeçilmez olan kulak içi (earbuds) kulaklıklar mı? Yoksa kafa üstü (headset) kulaklıklar mı?
Yorumlarınızı aşağıda paylaşın! 👇

Bilgisiyarda kafa üstü güzel oluyor telefonda bluetooth kafa üstü kulaklık kullanıyorum daha çok kombinlerimle iyi gidiyor 😅

Kafa üstü kulaklık hiç kullanmadım tavsiye etmem kimseye. Bu sizin kulağınızın zarar görmesini ve işitme kaybına neden olur. En azından uzun vadede zayıflatır. Soruya gelecek olursak kulaklık içi kullanan biri olarak her gün ve her gün müzik dinlemek için takarsanız yine kulaklarınıza zarar verir ve insanı asıl hayattan asosyalleştirir. Odağınızı düşürür, müzik aleti değil bu kulaklık. Her yere götürmeyin arada sırada dinleyin kafi.

Kafa üstü kulaklık hiç kullanmadım tavsiye etmem kimseye. Bu sizin kulağınızın zarar görmesini ve işitme kaybına neden olur. En azından uzun vadede zayıflatır. Soruya gelecek olursak kulaklık içi kullanan biri olarak her gün ve her gün müzik dinlemek için takarsanız yine kulaklarınıza zarar verir ve insanı asıl hayattan asosyalleştirir. Odağınızı düşürür, müzik aleti değil bu kulaklık. Her yere götürmeyin arada sırada dinleyin kafi.
Oda var tabi zaten bilgisiyar rahmetli oldu son ses Tvde Kral Fm açık sabahdan akșama kadar pc olduğu zamanlar 200K Spotify dinleme geçmișim vardı yıllık arada bi uzun yolculukta yada dıșardayken sarıyor ya 😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl