Çözüldü Küfür reklam engelleme plugin veya skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MassiveL34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 513
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MassiveL34

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
7
Küfür ve reklamları engellicek bir skript veya plugin lazım yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Buyrun hocam regex yöntemi ile ekleyebilirsiniz küfür listenizi regexi biraz karışık olabilir ama çok sağlam eklenti regex için ben kendim bir conventer yazdım regex oluşturucu onu yakın zamanda bitirip paylaşacağım ondanda yardım alabilirsiniz

Yorumlarda tavsiye edilen eklentilerden biri işinize yaradıysa veya daha sonra başka yerden bulduysanız lütfen çözüldü olarak işaretleyerek konuyu kapatınız.

Bu arada küfür engellek yerine
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini de kullanabilirsiniz. Bu eklenti sayesinde istediğiniz kelimeyi istediğiniz kelimeye çevirebilirsiniz, örneğin sohbete "mrb" yazınca sohbette "Merhaba" olarak çıkması gibi. Onun haricinde yanlış hatırlamıyorsam bu eklentide kelime engelleme de vardı, yani küfürü başka bir kelime ile değiştirmek yerine engelleyebilirsiniz de.

Merhaba, sorununuz çözüldü ise "ÇÖZÜLDÜ" olarak işaretler misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl