Bulundu Kücülme Modu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CılgınAkın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.104
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CılgınAkın

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
CilginAkin

Discord:

CılgınAkın | Akın#8016

Merhaba Ben Sizden küçülme modu istiyeceğim Sürüm 1.8.8 olursa sevinirim. Linki Yada İsmini Yazarsanız Yeter.:mc_401-0:

• Karakter oluşturma ekranını F12 tuşuyla açabilirsiniz.
  • Karakterleri minecraft’taki diğer tüm karakterlerin görünümüne sokabilirsiniz. Örneğin tavuk, inek veya at gibi.
  • Mesaj balonları özelliği var.
  • Bilgilendirme mesajları özelliği var.

1. Modu indirin,
  2. İndirdiğiniz .zip dosyasını Minecraft’ın yüklü olduğu dizindeki “mods” klasörüne kopyalayın (C:/Users/KULLANICI/AppData/Roaming/.minecraft/mods),
  3. Minecraft genellikle ”%AppData%/Roaming/.minecraft/mods” dizininde yüklüdür,
  4. Minecraft’ı başlatın. More Player Models 2 ile iyi oyunlar.
İndirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(Sürüm 1.9)

• Karakter oluşturma ekranını F12 tuşuyla açabilirsiniz.
  • Karakterleri minecraft’taki diğer tüm karakterlerin görünümüne sokabilirsiniz. Örneğin tavuk, inek veya at gibi.
  • Mesaj balonları özelliği var.
  • Bilgilendirme mesajları özelliği var.

1. Modu indirin,
  2. İndirdiğiniz .zip dosyasını Minecraft’ın yüklü olduğu dizindeki “mods” klasörüne kopyalayın (C:/Users/KULLANICI/AppData/Roaming/.minecraft/mods),
  3. Minecraft genellikle ”%AppData%/Roaming/.minecraft/mods” dizininde yüklüdür,
  4. Minecraft’ı başlatın. More Player Models 2 ile iyi oyunlar.
İndirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(Sürüm 1.9)
Bana Yardım Ettiğin için Tessekür Ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl