Küçükken oynadığın ilk bilgisayar oyunu neydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rousseaw

Omne propositum habet.
Sunucu Sahibi
Elmaslar
176
Discord İzni
Minecraft
Rousseaw

Discord:

Rossaw

mctr.webp

Merhaba, sevgili MC-TR.com Üyeleri

Bugün otururken aklıma gelmişti. Ben bilgisayar oyunlarına GTA Vice City ile başlamıştım. Yaklaşık 8-9 sene öncesinde. Ben 8-9 Sene önce bilgisayar oyunlarıyla bu şekilde tanıştıysam peki ya sizler hangi bilgisayar oyunuyla bilgisayar oyun kariyerinizi başlattınız ?

Cevaplarınızı Merakla Bekliyorum!
İyi Forumlar...

Win 7 efsanesinin vazgeçilmezi olan Purble Place oynamıştım diye hatırlıyorum çocukluk zamanlarımızda o kadar çok sarıyordu ki şuan olsa yine anılarımı tazelerdim sonrasında da internet kafe eve internet bağlamaydı öyle öyle mario cs 1.6'dan gta serilerine kadar o oyunlarla başlangıç yapmıştım sonradan

Ekli dosyayı görüntüle 272633

Merhaba, sevgili MC-TR.com Üyeleri

Bugün otururken aklıma gelmişti. Ben bilgisayar oyunlarına GTA Vice City ile başlamıştım. Yaklaşık 8-9 sene öncesinde. Ben 8-9 Sene önce bilgisayar oyunlarıyla bu şekilde tanıştıysam peki ya sizler hangi bilgisayar oyunuyla bilgisayar oyun kariyerinizi başlattınız ?

Cevaplarınızı Merakla Bekliyorum!
İyi Forumlar...
windows flight similator ilgimi baya bir çekmişti.

Minecraft, Wolfteam, Zula aklıma bunlar geldi şuan :D

1000023182.webp

Wolfteam

İlk oynadığım o zaman çok iyi hatırlıyorum internet cafeci bir abi vardı Half life ve nfs most wanted yüklemişti onları oynuyordum :D

18 Wheels of Steel: Haulin’

Windows 7 oyunları veya Facebook'ta Metal War. Bu ikisi tam OG oyunlar benim için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl