Çözüldü küçük yardıma ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thomas Shelby

Tabanları Yağlama Vakti
Elmaslar
336
Minecraft
dragondemon68

Discord:

Sherlock#5773

merhaba arkadaşlar ben chestcommands kullanıyorum menülere taş kafası çimen kafası falan nasıl eklerim

source.gif

Bu kodla çözebilirsiniz;
Kod:
ID: 'skull:3'
SKULL-OWNER: 'kafanın ismi'
POSITION-X: 1
POSITION-Y: 1

Merhaba, arkadaş size yardımcı olmuş fakat bu bağlantıda olan konu emin olun ki daha çok yardımcı olacaktır.

Merhaba, arkadaş size yardımcı olmuş fakat bu bağlantıda olan konu emin olun ki daha çok yardımcı olacaktır.

Arkadaşımız chestcommands istediği için öyle bir cevap yazdım fakat deluxemenus ve hdb kullanılarakta yapılabilir daha rahat.

ChestCommands kullanmayı bırakmalısınız. Arkadaşa katılıyorum DeluxeMenus daha güncel ve popüler bir eklenti.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Herkeze teşekkürler bide rica etsem buna bakarmısınız
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
MineResetLite pluginini kullanmak yerine PrisonMines pluginini kullanabilirsin (Ücretli).
Ek olarak eğer sunucunda Askyblock_nether worldunun önemi yoksa kaldırmalısın LeaderHeads plugininin de güncel versiyonunu kullanmalısın.
-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
-

Deluxemenus kullanacaksan
bu veya
bunu kullanmanı öneririm.

Herkeze teşekkürler bide rica etsem buna bakarmısınız
Leaderheads eklentisi oyuncu sayısına oranla lag yapıyor onu sil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl