Küçük skywars lobisi. | RoastedBuilds

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RoastedBuilds

Bloklar değil yaratıcılık şekil verir.
Elmaslar
52

Discord:

mertk#4499

1.png
2020-07-09_16.25.35.png
2020-07-09_16.23.11.png
2020-07-09_16.23.21.png

Hoş, tatlı bir mimari olmuş. Eline sağlık. :mc_95-10:

Küçük ve hoş olmuş başarılar 5/10

Skywars sunucuları için güzel bir lobi çalışması olmuş ki şahsen çok beğendim. Ayrıca sloganınız da yazdığı gibi yaratıcılığınızı belli etmişsiniz ;)

Hocam bu Minecraft Evi sunucusunun zamanında Skyblock açtığı sıradaki giriş mapı değil mi? Bana mı öyle geliyor?

Hocam bu Minecraft Evi sunucusunun zamanında Skyblock açtığı sıradaki giriş mapı değil mi? Bana mı öyle geliyor?
Alakası yok büyük ihtimalle benzetmiş olmalısın ancak minecraft evi sunucusuna hiç girmedim ve haritalarını da hiç bilmiyorum.

Gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık.

Güzel bir haritaya benziyor 6/10​

SkyWars sunucularında kullanılabilcek küçük ve hoş bir lobi haritası olmuş elinize sağlık.

Skywars sunucuları için güzel bir lobi çalışması olmuş ki şahsen çok beğendim. Ayrıca sloganınız da yazdığı gibi yaratıcılığınızı belli etmişsiniz ;)
Gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık.
Güzel bir haritaya benziyor 6/10​
SkyWars sunucularında kullanılabilcek küçük ve hoş bir lobi haritası olmuş elinize sağlık.
Yorumlarınız için teşekkürler.

Biraz küçük ve sıkışık olmasının dışında güzel
1594310329520.png

Bu build olmasa beğenmezdim, var diye beğeniyorum (!)

Tepelik gibi altına taşlarla yükseklik verdiğin yerler çok fazla düz kalmış. Evler güzel duruyor ama belki kendinden bir şeyler ekleyebilirsin. Haritadaki bazı kısımlar fazla boş kalmış ancak haritanın boyutu gereği küçük olduğu için fazla dolu bir harita oyuncuyu boğar diye düşünüyorum o yüzden böyle kalması daha iyi. Yolu tahta ağırlıklı yapmak yerine ezilmiş çim, iri taneli toprak, kahverengi tonlarında bloklar kullanırsanız daha hoş olurdu sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl