Küçük Bir Taşınma İşlemi - Minecraft Survival #2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sooply
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 657
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

sooply

Ziyaretçi
Bir önceki bölümde, hobbit ev yapmıştık. Sırada taşınma işlemi var. Etrafımız bataklık biyomuyla, köyle, ovalarla, çöllerle çevrili. Okyanusa çok uzağız. -6473532494749944883 bu bizim dünyamızın seed'i ve spawn chunk'da direk köyle karşılaşıyorsunuz. @Staffy ile oluşturmuş olduğum dünya ile birlikte sadece ikimiz oynuyoruz ve yeniden başladık. Bir önceki bölümde sadece benim tek başıma neler yaptığımı göstermiştim. (Dipnot)
2020-01-07_12.33.11.png
Bu bölümde küçük bir taşınma işlemi yaptık diyebiliriz. Evimizi taşıdık. Gayet güzel ve hoş bir ev oldu. Evimize yer altı açacağız ve olayların bir çoğu orada olacak.
2020-01-07_13.32.13.png
Ayrıca uzak bir okyanustan getirdiğim, (her şeyimi verdim şu ikisini getirmeye) 2 tane kaplumbağa. Sonunda yumurtalarını bıraktılar. Bize scute lazım çünkü kaplumbağa kaskı yapacağız. Bu da sadece yavrulardan elde ediliyor.
yeni başladık ve bu yüzden bu kadar az geliştik, sadece bunlar...

Sebebini bilmiyorum ama bu forumda en ilginç ve güzel içerikler senden çıkıyor. Sanırım bu işlere karşı büyük bir marifetin var :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl