Çözüldü Küçük bir skript - Yazıya tıklayınca linke yollama skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Caner07ant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.896
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hm kusura bakmayın spigotmc de sağolsunlar hazır 1.8 aliasesler var indirdim onlardan düzeldi skripti deniyeceğim şimdi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

kullandığınız kod eski skript sürümlerinide çalışıyor sanırsam benim skript sürümüm güncel diğer sunucumda kontrol ettim 2.1.2 yani son sürüm, hub sunucum olduğu için her serverde aynı skript ve versiyonunu kullanıyorum..

Skript pluginim :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyayı görüntüle 35122
Atılan jsonlar dev28 (27 de olabilir) ve sonrasında çalışıyor 2.1.2 eski sürüm son sürüm değil. Yukarıda attığımı yükleyip deneyin aliaesesi de dediğiniz gibi spigottan 1.8 olarak indirin yukarıda atılan skripti deneyip sonucu bildirin.

Kod:
every 2 minutes:
    chance of 10%:
        broadcast "<url:site.com>&a&lBURAYA TIKLA<reset>"
        stop

Bir de böyle deneyiniz.

2.1.2 kullanıyorsunuz üstteki uygundur.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bunu kullanıp denersin.

Kod:
every 2 minutes:
    chance of 10%:
        stop

Bir de böyle deneyiniz.

Atılan jsonlar dev28 (27 de olabilir) ve sonrasında çalışıyor 2.1.2 eski sürüm son sürüm değil. Yukarıda attığımı yükleyip deneyin aliaesesi de dediğiniz gibi spigottan 1.8 olarak indirin yukarıda atılan skripti deneyip sonucu bildirin.

Olmadı yine maalesef

Yaptığım işlemler:
SkQuery-* yi indirdim @SoulX 'in dediği gibi
Skript sürümümü güncelledim aliasesleri indirip

Screenshot_7.png

erterretert.png

fakat hala sonuç bu:
qweqweqwewqe.png

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bunu kullanıp denersin.

Kod:
every 2 minutes:
    chance of 10%:
        stop

Bir de böyle deneyiniz.

Uzak bağlantı(TeamViewer) ile yardımcı olabilirmisiniz?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl