Çözüldü Küçük Bir Skript Sorusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YunusB3Y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.074
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uyarlamak derken oradan örnek alarak yapabilirsin bence. YAML'a yeni görev ekledikçe skriptin onu algılayabilmesini yapmış. Sen ise item ekledikçe skriptin algılamasını sağlaman lazım. Bence yaparsın biraz uğraşman gerek sadece. (ben yapamam ama)

Evet dediğini anladım ve o skripti baya inceledim ama o arkadaş en az 200 satır yapmış ve function ile desteklemiş. Sadece 20ü satır item için uğraşı ağzıma 200 tane eşya eklemem daha mantıklı.

Benim aslında skript 100 satır bişey ve skript 100 satıriken blokların 200 olması baya gülünç ve zor olucak :)

Bunu için yardım istedim zaten. Peki başka fikir çıkarmı?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

@Fhalinkz kardeşim bi bakarmısın 1 saatttir uğraşıyom aynı hatayı alıyorum çıldırıcam.

Kod:
command /al [<text>] [<number>] [<number>] [<number>]:
    trigger:
        arg-1 isn't set:
            open virtual chest with size 6 named "Ne kadar alacaksın ?" to player
            make gui slot 0 of player with iron ingot named "&fDemir" to run function esyaalmenu(player, iron ingot, 25)
            make gui slot 1 of player with gold ingot named "&6Altın" to run function esyaSatmenu(player, gold ingot, 60)
            make gui slot 26 of player with redstone named "&cKapat" to close
function esyaalmenu(p: player, i: item, m: number):
        open virtual chest with size 6 named "Ne kadar alıcaksın ?" to {_p} 
        make gui slot 4 of {_p} with skull of {_p} named "%{_i}%" with lore "&7%{_p}'s money% Tl paran bulunmakta||&7%{_i}% tanesi &a%{_m}%Tl" to nothing
        make gui slot 19 of {_p} with {_i} named "&e&n8 Tane al" with lore "||&7Tıklayarak &c8 &7Tane al||||&7Vereceğin para: &a%(8 * {_m})%" to close then run player command "alma 1 {_p} %(8 * {_m})% %{_i}% 8"
        make gui slot 21 of {_p} with {_i} named "&e&n16 Tane sat" with lore "||&7Tıklayarak &c16 &7Tane sat||||&7Alacağın para: &a%(16 * {_m})%" to run function esyaSat({_p}, {_i}, 16, {_m})
        make gui slot 23 of {_p} with {_i} named "&e&n32 Tane sat" with lore "||&7Tıklayarak &c32 &7Tane sat||||&7Alacağın para: &a%(32 * {_m})%" to run function esyaSat({_p}, {_i}, 32, {_m})
        make gui slot 25 of {_p} with {_i} named "&e&n64 Tane sat" with lore "||&7Tıklayarak &c64 &7Tane sat||||&7Alacağın para: &a%(64 * {_m})%" to run function esyaSat({_p}, {_i}, 64, {_m})
        make gui slot 31 of {_p} with {_i} named "&6&nHepsini sat" with lore "||&7Tıklayarak &chepsini &7sat||||&7Alacağın para: &a%(amount of {_i} in {_p}'s inventory * {_m})%" to run function esyaSathepsi({_p}, {_i}, {_m})
        make gui slot 49 of {_p} with redstone named "&cGeri dön" to run {_p} command "al"

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl