Teşekkürler...Gelişime açık bir tasarıma benziyor. Başarılarının devamını dilerim.
FurkanÖzcan#6347
Yusuf Demir#4555
Öneriniz için teşekkür ederim fakat bende ücretsiz içerikler paylaşmıyor değilim. Neden böyle bir yargı ile bana yaklaştınız onuda anlayamadım. Benim zaten şuan MC-TR üzerinde paylaştığım ücretsiz bir tasarım(+PSD haliyle) mevcut.Bu gibi konular yerine insanlara örnek olacak bir konu açmanız daha mantıklı olurdu. Bunu @b3nt. arkadaşınız içinde söylüyorum. İnsanlar bu konuya gelip tamam reklam konusu böylede acaba konu tasarımları nasıl olacak bir örnekleri var mı varsa neden reklam konusunda yok, peki örnek konu tasarımları yoksa neden böyle bir konu açıyorlar veyahut nasıl iyi bir iş çıkaracaklarından emin olabiliriz. Hadi deneme olarak yaptırdık diyelim ve zamanımız bulunmuyor ve sizin yaptığınız örnek hoşuma gitmedi ve zamanımıda sizi beklemekle geçirdim elimde de bu yüzden sizi beklemekten bir konu tasarımı olmadı. Yani demem o dur ki böyle reklam konusu açarken sadece reklam konusunu paylaşmayın onun yanında yaptığınız örnekleride verin ki insanların aklında birden fazla soru işareti kalmasın.
Yusuf Demir#4555
Öneriniz için teşekkür ederim fakat bende ücretsiz içerikler paylaşmıyor değilim. Neden böyle bir yargı ile bana yaklaştınız onuda anlayamadım. Benim zaten şuan MC-TR üzerinde paylaştığım ücretsiz bir tasarım(+PSD haliyle) mevcut.
Görüşlerinizden dolayı teşekkürler. Olayı yanlış anlamışım. Birdahakine referans tasarımlarımı eklerim. İyi günler.Sizden hizmet alacak insanlar sizin paylaştığınız ücretsiz hizmetleri değil, sizin ücretli olarak yapabileceğiniz hizmetleri bekliyor olacak. Siz meseleye yanlış taraftan bakıyorsunuz. Burada sizin üzerinize gelmiyorum sadece yapmanız gerekeni söylüyorum.
Teşekkürler...Gelişime açık bir tasarıma benziyor. Başarılarının devamını dilerim.
Haklısınız, ben zaten nasıl olduğunu sizlere sorarak daha iyisini yapıp PSD olarak paylaşacaktım. Sadece nasıl olduğunu, bunun gibi yapmaya devam edeyim mi gibi soruların cevabını alıp PSD olarak ÜCRETSİZ destek verecektim lakin mesajın için yinede teşekkürlerBu gibi konular yerine insanlara örnek olacak bir konu açmanız daha mantıklı olurdu. Bunu @b3nt. arkadaşınız içinde söylüyorum. İnsanlar bu konuya gelip tamam reklam konusu böylede acaba konu tasarımları nasıl olacak bir örnekleri var mı varsa neden reklam konusunda yok, peki örnek konu tasarımları yoksa neden böyle bir konu açıyorlar veyahut nasıl iyi bir iş çıkaracaklarından emin olabiliriz. Hadi deneme olarak yaptırdık diyelim ve zamanımız bulunmuyor ve sizin yaptığınız örnek hoşuma gitmedi ve zamanımıda sizi beklemekle geçirdim elimde de bu yüzden sizi beklemekten bir konu tasarımı olmadı. Yani demem o dur ki böyle reklam konusu açarken sadece reklam konusunu paylaşmayın onun yanında yaptığınız örnekleride verin ki insanların aklında birden fazla soru işareti kalmasın.
Sağolun, fark ettim lakin arkaplan ile uyuşan bir renk aklıma gelmedi. Diğer paketlerde arkaplana uygun FONT ve Yazı RENKİ uyuşmuş şekilde yapıcağım.Güzel ama sanki tonlamalarda sorun var. İnşallah iyi şeyler başarırsın ;)
Teşekkürler...Bence Mantıklı Bir Konu Tasarımı.
Başarılar.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!