Krofessional | Ücretli Factions Plugin Paketi | Kaliteli Eklentiler! @2016 PACK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunu neresini satmayı düşünüyorsun hiç bir şey görmüyorum çok fazla gereksiz eklenti var. ve sen diyorsunki
Eklentiler alan kişinin isteği üzerine silinir. ?? adam satın lacagına gider bunun aynısı yapar kusura bakmada
Diğer paketlere bakın sonra benim paketime bakın. Konuya yazmadığım daha ek özellikler var.

Diğer paketlere bakın sonra benim paketime bakın. Konuya yazmadığım daha ek özellikler var.
satmayı düşünüyorsan daha fazla özen göstermelisin nerdeyse hepsi forumlarda bulmak mümkün ha şu var ki atıyorum bu forumda yok başka forumda yok yaptıgın birşey ozaman hak ediyor emek vermiş deriz ama bukadar basit bir pakete adam sana kalkıp para verirmi az gelişmenni öneririm benden sana tavsiye

satmayı düşünüyorsan daha fazla özen göstermelisin nerdeyse hepsi forumlarda bulmak mümkün ha şu var ki atıyorum bu forumda yok başka forumda yok yaptıgın birşey ozaman hak ediyor emek vermiş deriz ama bukadar basit bir pakete adam sana kalkıp para verirmi az gelişmenni öneririm benden sana tavsiye
Daha nasıl geliştirmem gerekiyor essentials.jar mesajları ayarlı, tüm yetkiler ayarlı, eklenti mesajları hazır. Alan kişinin tek Krofessional bölümü yerine tek ismini yazıp kullanıma koyabilir. Vede kaliteli eklentiler kullandım, diğer paketlere benzemiyor.

Daha nasıl geliştirmem gerekiyor essentials.jar mesajları ayarlı, tüm yetkiler ayarlı, eklenti mesajları hazır. Alan kişinin tek Krofessional bölümü yerine tek ismini yazıp kullanıma koyabilir. Vede kaliteli eklentiler kullandım, diğer paketlere benzemiyor.
daha farklı eklentiler kullanada bilirsin her facton gibi buda klasik

Özel duyuru sanırsam skript?

Nerede mevcut hani ben göremiyorum? Eklentiler bölümüne iyi bakınız.[DOUBLEPOST=1465135396,1465135335][/DOUBLEPOST]
Mobil ödemede mevcut...
kardeşim bende senin pluginlerinin daha iyisi var ama satmıyorum çünkü forumda mevcut sen forumda sadece ekletileremi baktın ?

Senden birşey isteyebilirmiyim ?
Essentials'ın config.yml dosyasını buraya atarmısın ?

Forumda Parayla Plugin Satmak Yasak Degilmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl