BoşGezenOyuncu
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 7
0mustafa
Sorununu daha açıklayıcı bir şekilde anlatır mısın? Ne yapmak istiyorsun tam olarak?minecraft skript var kristal olarak bunu oyuncuya sağ tarafta göstermek istiyorum placeholderapi vesayre deniyorum olmuyor nasıl yapabiliriz
Kristalim var şimdi /kristal oyuncular bakabiliyor bunu ben sağ taraftaki tabloda isminin altında kristalin: miktar gibi göstermek istiyorumSorununu daha açıklayıcı bir şekilde anlatır mısın? Ne yapmak istiyorsun tam olarak?
0mustafa
Sanırsam bir para birimini kastediyorsun.Kristalim var şimdi /kristal oyuncular bakabiliyor bunu ben sağ taraftaki tabloda isminin altında kristalin: miktar gibi göstermek istiyorum
0mustafa
Kodu paylaşır mısın?veriablesde miktarlar kaydediyor her oyuncuya ayrı bunu işte isminin altında sayı olarak göstermek istiyorum sağ taraftaki tabloda
tabı kullanıyorum aynen para birimi oluşturdum yeni skriptte yönetiyorumSanırsam bir para birimini kastediyorsun.
Para birimini ne ile yönetiyorsun? Vault gibi bir eklenti mi yoksa başka bir şey falan mı?
Ayrıca scoreboard (sağ taraftaki tablo) eklentini paylaşır mısın? (TAB vs.)
variables:Kodu paylaşır mısın?
Ayrıca şu eklentiyi indir:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
0mustafa
placeholderapi placeholder with prefix "crystal":
set result to {crystals::%player%}
teşekkürlerPython:placeholderapi placeholder with prefix "crystal": set result to {crystals::%player%}
Bu kodu kullanabilirsin. Önceki mesajımda bıraktığım eklentiyi yükleyip sunucunu yeniden başlatmayı unutma.
Bu kodu çalıştırdıktan sonra %crystal% ile diğer PlaceholderAPI çağrılarını kullandığın gibi (örnek: %luckperms_prefix%) çağrı yapabilirsin.
Yok
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!