Çözüldü kristal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BoşGezenOyuncu

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
7
minecraft skript var kristal olarak bunu oyuncuya sağ tarafta göstermek istiyorum placeholderapi vesayre deniyorum olmuyor nasıl yapabiliriz

minecraft skript var kristal olarak bunu oyuncuya sağ tarafta göstermek istiyorum placeholderapi vesayre deniyorum olmuyor nasıl yapabiliriz
Sorununu daha açıklayıcı bir şekilde anlatır mısın? Ne yapmak istiyorsun tam olarak?

Sorununu daha açıklayıcı bir şekilde anlatır mısın? Ne yapmak istiyorsun tam olarak?
Kristalim var şimdi /kristal oyuncular bakabiliyor bunu ben sağ taraftaki tabloda isminin altında kristalin: miktar gibi göstermek istiyorum

veriablesde miktarlar kaydediyor her oyuncuya ayrı bunu işte isminin altında sayı olarak göstermek istiyorum sağ taraftaki tabloda

Kristalim var şimdi /kristal oyuncular bakabiliyor bunu ben sağ taraftaki tabloda isminin altında kristalin: miktar gibi göstermek istiyorum
Sanırsam bir para birimini kastediyorsun.

Para birimini ne ile yönetiyorsun? Vault gibi bir eklenti mi yoksa başka bir şey falan mı?

Ayrıca scoreboard (sağ taraftaki tablo) eklentini paylaşır mısın? (TAB vs.)

t
Sanırsam bir para birimini kastediyorsun.

Para birimini ne ile yönetiyorsun? Vault gibi bir eklenti mi yoksa başka bir şey falan mı?

Ayrıca scoreboard (sağ taraftaki tablo) eklentini paylaşır mısın? (TAB vs.)
tabı kullanıyorum aynen para birimi oluşturdum yeni skriptte yönetiyorum
Kodu paylaşır mısın?

Ayrıca şu eklentiyi indir:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
variables:
{crystals::%player%} = 0

command /acrystal <text> <player> <int>: #Oyuncuya kristal vermek için
aliases: akristal, acs, aks
usage: &e&lSKYBLOCK &8> &7Komutu kullanımı: /acrystal add/remove [oyuncu] [miktar]
permission: crystal.admin
permission message: &e&lSKYBLOCK8&l> &cBu komutu kullanmaya izniniz yok!
trigger:
if arg 1 is set:
if arg 1 is "add":
add arg-3 to {crystals::%arg 2%}
send "&e&lSKYBLOCK &8&l> &7Hesabına &b%arg-3% &7kristal eklendi." to arg 2

if arg 1 is "remove":
if {crystals::%arg 2%} >= arg 3:
remove arg-3 from {crystals::%arg 2%}
send "&e&lSKYBLOCK &8> &7Hesabından &b%arg-3% &7kristal çekildi." to arg 2

else:
set {crystals::%arg 2%} to arg-3
send "&e&lSKYBLOCK &8> &7Hesabından &b%arg-3% &7kristal çekildi." to arg 2

if arg 1 is "set":
set {crystals::%arg 2%} to arg-3
send "&e&lSKYBLOCK &8> &7Hesabın &b%arg-3% &7kristal olarak ayarlandı." to arg 2
send "&e&lSKYBLOCK &8> &a%arg 2% &7adlı oyuncunun hesabı &b%arg-3% &7kristal olarak ayarlandı." to player

command /crystal [<player>]:
aliases: kristal, cs, ks
permission: crystal.player
permission message: "&e&lSKYBLOCK&8&l> &cBu komutu kullanmaya iznin yok!"
trigger:
if arg 1 is set:
send "&e%arg-1% &7adlı oyuncunun &b%{crystals::%arg-1%}% &7kristali var."

else:
send "&e&lSKYBLOCK &8&l> &7Hesabında &b%{crystals::%player%}% &7kristal var."

Python:
placeholderapi placeholder with prefix "crystal":
    set result to {crystals::%player%}

Bu kodu kullanabilirsin. Önceki mesajımda bıraktığım eklentiyi yükleyip sunucunu yeniden başlatmayı unutma.

Bu kodu çalıştırdıktan sonra %crystal% ile diğer PlaceholderAPI çağrılarını kullandığın gibi (örnek: %luckperms_prefix%) çağrı yapabilirsin.

Python:
placeholderapi placeholder with prefix "crystal":
    set result to {crystals::%player%}

Bu kodu kullanabilirsin. Önceki mesajımda bıraktığım eklentiyi yükleyip sunucunu yeniden başlatmayı unutma.

Bu kodu çalıştırdıktan sonra %crystal% ile diğer PlaceholderAPI çağrılarını kullandığın gibi (örnek: %luckperms_prefix%) çağrı yapabilirsin.
teşekkürler

skript kullanmanızı çok önermiyorum ekonomi yönünden eğer sürümünüz uyarsa AquaCoins yada Playerpoints pluginleri idealdir ikisininde placeholderapi desteği bulunmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl