Kristal Craft maskot logosu nasıl ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum sende herhangi bir siteye girip o logoyu yapabilirsin yapay zeka ile neden para vermeyi tercih ediyorsun ki zaten razıysan :D
at bakalım nereden yapabiliyormuşum merak ettim

at bakalım nereden yapabiliyormuşum merak ettim
Çok fazla site var ama çok bilindik bir örnek vermem gerekirse leonardo ai, logonuzu eleştirmek istemem ve bir şey de söyleyemem ama logonuzun yapay zekadan çıktığı o kadar belliki her çizgisinde ve her kesiminde hatalar var, binlerce gereksiz renk kayması var. Aenuxu baltalamak gibi olmasın ama zaten itiraf etmişti yapay zeka kullandığını

Çok fazla site var ama çok bilindik bir örnek vermem gerekirse leonardo ai, logonuzu eleştirmek istemem ve bir şey de söyleyemem ama logonuzun yapay zekadan çıktığı o kadar belliki her çizgisinde ve her kesiminde hatalar var, binlerce gereksiz renk kayması var. Aenuxu baltalamak gibi olmasın ama zaten itiraf etmişti yapay zeka kullandığını
Ben kendisine logo yaptırdım, ismini vermek istemediğim birisini baltalamak gibi olmasın cidden ondan iyi iş çıkarttı.

Aenux gayet güzel projeler sergiliyor.

Hayvan logoları sıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl