Kristal Craft maskot logosu nasıl ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertense

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
mertense93

Discord:

mertense

Kristal Craft maskot logosu nasıl ? İyi mi yada düzenlenecek bir şey varmı kötü bir yanı.
51B407A3-B3CF-4EB3-B922-77B0ED0A0D99.png

Kristal Craft maskot logosu nasıl ? İyi mi yada düzenlenecek bir şey varmı kötü bir yanı.Ekli dosyayı görüntüle 235757
Logonun bazı kısımları ekleme vektör tasarım gibi, yapay zekadan yapılmış eğer isterseniz size logonun yapay zeka olduğunu bazı çizeceğim yerlerini anlatarak kanıtlayabilirim.
Eğer kendinize özel logo olarak yaptırıp para verdiyseniz dolandırıldınız.​

Logonun bazı kısımları ekleme vektör tasarım gibi, yapay zekadan yapılmış eğer isterseniz size logonun yapay zeka olduğunu bazı çizeceğim yerlerini anlatarak kanıtlayabilirim.
Eğer kendinize özel logo olarak yaptırıp para verdiyseniz dolandırıldınız.​
Kendimize özel yaptırdık hocam.

Benim için fazla sorun değil yapay zeka olması falan beğendim ama bi tık üzdü tabi.
Siz sevdiyseniz bir şey diyemem fakat özünde yapay zeka olduğunu bilmenizi istedim. Aenux gibi yapay zekacılar yerine @AsinPW veya @Llampis gibi dijital çizim yapabilen profesyonellerle çalışabilirsiniz.

Çok şirin bence :D

Aenux'tan beklediğim performans. Yapay zekadan yap müşterinin eline özel diye logo ver. Bravo!

Empati yapıyorum: güya müşterisi ve referansı çok diye kaliteli ve büyük zannettiğim Vizmo Studio'dan yani Aenux'tan tasarım alıyorum ve sonuç olarak 2 dakika uğraşıp umursamadan bana teslim ettiği yapay zeka logoyla karşılaşıyorum. Çok üzülürdüm ve büyük bir hayal kırıklığına uğrardım! Forumdaki çoğu kişi parası olmadığı veya ucuzun peşinde koştuğu için Aenux gibi hazır template veya yapay zeka kullanan sözde tasarımcılarla iş yapıyor, cidden çok yazık...

Aslında konu yapay zeka kullanmaktan ziyade yapan kişinin bunu belirtmemesi logoyu hazırlamadan ve ödemeyi almadan önce bunu belirtse ortada bir sorun kalmazdı dilerseniz yönetimle konuşun onlar orta yolu bulmaya çalışır iyi forumlar dilerim

sunucu logonuz gayet güzel duruyor belki altına sunucu adını yazabilirsiniz daha hoş durabilir

Bende aenux'u tercih ettim, güzel işler yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl