Bulundu Kredili Makbuzlu Para Göndermeli Banka Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lukcraft55

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
15
Minecraft
HazarUcar

Discord:

Hazar#0322

Arkadaşlar böyle bir banka skripti kullanıyorum, bu skripte para gönderme, kredi sistemi ve makbuz sistemi istiyorum mesela birisi 5000 kredi çektiğinde istediği zaman %2 faizli olarak ödiyebilsin ama en geç 240 dakika sonrasına kadar ödiyebilsin eğer borcunu 240. dakikaya kadar ödememişse hesabından çekilsin istiyorum. Ayrıca para çekerken, para yatırırken, para gönderilirken makbuz gelsin istiyorum makbuz kitap şeklinde veya bir kağıt şeklinde gelebilir kitap gelicekse kitabın içinde yazsın kağıt olarak gelicekse Lore olarak eklensin istiyorum makbuzda parayı gönderen parayı alan gönderilme tarihi ve para miktarı yazsın istiyorum yapabilecek varsa şimdiden teşekkürler.

Kod:
options:
    serverprefix: &7[&a&lBanka&7]

command /bank [<text>] [<number>]:
    trigger:
        if arg-1 is not set:
            if arg-2 is not set:
                send "{@serverprefix} &c/Banka Yatır &A[Miktar] Yazarak Bankanıza Para Yatırabilirsiniz." to player
                send "{@serverprefix} &C/Banka Çek &a[Miktar] Yazarak Bankanızdan Para Çekebilirsiniz." to player
                send "{@serverprefix} &C/Banka Miktar &AYazarak Bankadaki Paranıza Bakabilirsiniz." to player
                stop trigger
        if arg-1 is set:
            if arg-2 is set:
                if arg-1 is "yatir" or "yatır":
                    if player's balance is bigger than arg-2:
                        if arg-2 < 0.001:
                            send "{@serverprefix} En Az 1 Yazmalısın!" to player
                            stop trigger
                        else:
                            execute console command "eco take %player% %arg-2%"
                            add arg-2 to {banka.miktar.%player%}
                            send "{@serverprefix} Hesabınıza &b&l%arg-2% &b&lTL &7Para Yatırıldı." to player
                            stop trigger
                    else: 
                        send "{@serverprefix} O Kadar Paran Yok." to player
                        stop trigger
                if arg-1 is "cek" or "çek":
                    if {banka.miktar.%player%} is bigger than or equal to arg-2:
                        if arg-2 < 0.001:
                            send "{@serverprefix} En Az 1 Yazmalısın!"
                            stop trigger
                        else:
                            remove arg-2 from {banka.miktar.%player%}
                            execute the command "eco give %player% %arg-2%"
                            send "{@serverprefix} Hesabınızdan &b&l%arg-2% &b&lTL &7Para Çektiniz." to player
                            stop trigger
            if arg-1 is "miktar":
                send "{@serverprefix} Bankadaki Paran &b&l%{banka.miktar.%player%}% &b&lTL" to player
                stop trigger
            else:
                send "{@serverprefix} Başka birinin hesabına bakamazsın!" to player
                stop trigger

every 24 minutes:
    if {banka.miktar.%players%} is greater than 2500:
        add 100 to {banka.miktar.%players%}

Sunucu sürümü 1.16.2 spigot
Skript
TuSKe
WildSkript
SkQuery

Son düzenleme:
Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar böyle bir banka skripti kullanıyorum, bu skripte para gönderme, kredi sistemi ve makbuz sistemi istiyorum mesela birisi 5000 kredi çektiğinde istediği zaman %2 faizli olarak ödiyebilsin ama en geç 240 dakika sonrasına kadar ödiyebilsin eğer borcunu 240. dakikaya kadar ödememişse hesabından çekilsin istiyorum. Ayrıca para çekerken, para yatırırken, para gönderilirken makbuz gelsin istiyorum makbuz kitap şeklinde veya bir kağıt şeklinde gelebilir kitap gelicekse kitabın içinde yazsın kağıt olarak gelicekse Lore olarak eklensin istiyorum makbuzda parayı gönderen parayı alan gönderilme tarihi ve para miktarı yazsın istiyorum yapabilecek varsa şimdiden teşekkürler.

Kod:
options:
    serverprefix: &7[&a&lBanka&7]

command /bank [<text>] [<number>]:
    trigger:
        if arg-1 is not set:
            if arg-2 is not set:
                send "{@serverprefix} &c/Banka Yatır &A[Miktar] Yazarak Bankanıza Para Yatırabilirsiniz." to player
                send "{@serverprefix} &C/Banka Çek &a[Miktar] Yazarak Bankanızdan Para Çekebilirsiniz." to player
                send "{@serverprefix} &C/Banka Miktar &AYazarak Bankadaki Paranıza Bakabilirsiniz." to player
                stop trigger
        if arg-1 is set:
            if arg-2 is set:
                if arg-1 is "yatir" or "yatır":
                    if player's balance is bigger than arg-2:
                        if arg-2 < 0.001:
                            send "{@serverprefix} En Az 1 Yazmalısın!" to player
                            stop trigger
                        else:
                            execute console command "eco take %player% %arg-2%"
                            add arg-2 to {banka.miktar.%player%}
                            send "{@serverprefix} Hesabınıza &b&l%arg-2% &b&lTL &7Para Yatırıldı." to player
                            stop trigger
                    else:
                        send "{@serverprefix} O Kadar Paran Yok." to player
                        stop trigger
                if arg-1 is "cek" or "çek":
                    if {banka.miktar.%player%} is bigger than or equal to arg-2:
                        if arg-2 < 0.001:
                            send "{@serverprefix} En Az 1 Yazmalısın!"
                            stop trigger
                        else:
                            remove arg-2 from {banka.miktar.%player%}
                            execute the command "eco give %player% %arg-2%"
                            send "{@serverprefix} Hesabınızdan &b&l%arg-2% &b&lTL &7Para Çektiniz." to player
                            stop trigger
            if arg-1 is "miktar":
                send "{@serverprefix} Bankadaki Paran &b&l%{banka.miktar.%player%}% &b&lTL" to player
                stop trigger
            else:
                send "{@serverprefix} Başka birinin hesabına bakamazsın!" to player
                stop trigger

every 24 minutes:
    if {banka.miktar.%players%} is greater than 2500:
        add 100 to {banka.miktar.%players%}

Sunucu sürümü 1.16.2 spigot
Skript
TuSKe
WildSkript
SkQuery

Emeğin var, saygı duyuyorum. Ancak benim gibi biriyseniz. Direkt olarak plugin kullananlardan olacağınızı düşünüyorum. Çünkü bu skriptden çok üstün banka pluginleri mevcut. Lakin skript olmasını isteyen arkadaşlar için güzel bir skript olmuş. Başarılar dilerim.

Emeğin var, saygı duyuyorum. Ancak benim gibi biriyseniz. Direkt olarak plugin kullananlardan olacağınızı düşünüyorum. Çünkü bu skriptden çok üstün banka pluginleri mevcut. Lakin skript olmasını isteyen arkadaşlar için güzel bir skript olmuş. Başarılar dilerim.
Sunucumu aternostan kullanıyorum o yüzden her plugini sunucuya kuramıyorum yoksa sunucuyu zorlamak istemem hiç skript kullanmam. Mesajınız için teşekkürler.

Sunucumu aternostan kullanıyorum o yüzden her plugini sunucuya kuramıyorum yoksa sunucuyu zorlamak istemem hiç skript kullanmam. Mesajınız için teşekkürler.

Localhost'dan direkt olarak rahatlıkla yapabilirsiniz. 6 veya 8GB ram ideal olur 2GB bir sunucu için.

Localhost'dan direkt olarak rahatlıkla yapabilirsiniz. 6 veya 8GB ram ideal olur 2GB bir sunucu için.
Sunucu kiralayacak param yok bu sunucuyu da arkadaşlarımla oynadığım için aternostan açtım

Sunucu kiralayacak param yok bu sunucuyu da arkadaşlarımla oynadığım için aternostan açtım

Onu demek istemedim. Sadece kendiniz girebiliceğiniz bir sunucu açabilirsiniz. Sizin bilgisayarınızın ramini yiyecek belirleyeceğiniz kadar. 1GB,2GB vs. size kalmış. Localhost sunucu nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız youtube veya mc-tr de araştırın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl