Çözüldü Kredi Skript'i Uyumlu Board [İSTEK]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozevenue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.394
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozevenue

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
7
Merhaba arkadaşlar benim küçük çaplı bi kredi skriptim var fakat featherboard gibi pluginlerde yandaki tabloda
kredinin yazılmayacağını biliyorum :) bana skriptin için koyulabilecek hafif bi board yaparmisiniz gerisini ben editlerim :)

@FuryRS nin kredi pluginini kullanabilirsin mc-tr de dosyalar bölümünde var
o plugini indir
birde placeholdersapi indir
sonra tabloya %kredi_miktar% olarak ekle geçer :)

PlaceholderAPI'in son sürümünü yükleyin;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Configde bir veriyi göstermek istiyoruz örneği {coin::%player%} olsun bu featerboard da {skript:coin::%player%}"yazarak gösterebiliriz başına skript: eklemen yeterli.
Eğer featherboard sürümünüz eskiyse olmayabilir, feathberboard /about yazarak sürümünüzü öğrenebilirsiniz.

upload_2017-12-15_17-57-14.png

HOCAM GÖRÜNGÜDĞÜ GİBİ PLACEHOLDERAPI YE KURDUM FAKAT AYNI

Ekli dosyayı görüntüle 17256

HOCAM GÖRÜNGÜDĞÜ GİBİ PLACEHOLDERAPI YE KURDUM FAKAT AYNI
Bu sorunun çıkması için iki neden var;
1- Skript veriablesini olduğu gibi featherboarda yazıyorsun, yukarıdaki mesajdaki gibi skript veriablesini featherboarda yazmalısın yoksa gözükmez lütfen buna dikkat et.
2- Eski bir FeatherBoard sürümü kullanıyor olabilirsin,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanmayı dene.
İkisini de yaptıktan sonra yaz lütfen.

İnfoBoardReborn kullanıyorum :/

Hocam Piyasada İki Tane Değişken Eklentisi Var.
1- PlaceholderAPI
2- MVdWPlaceholderAPI
1. Eklenti Tüm Eklentilerin (Genellikle) Kullandığı API Sistemidir. 2. Eklenti İse FeatherBoard'a Özel Olarak Hazırlanan API Sistemidir.
İlk Eklentinin Değişkenlerini Göstermek İçin % İşaretinin İçine Alman Yeterlidir. Kendi Eklentimden Örnek Vermem Gerekirse: %kredi_miktar%
Ancak İkinci Eklentinin Sistemi Bir Tık Daha Farklı. İkinci Eklentide Değişkenleri Göstermek İstiyorsan { } Parantezinin İçine Almalısın. Yine Kendi Eklentimden Örnek Veriyorum: {kredi_miktar} Bu Değişkenlerin Çalışması İçin de PlaceholderAPI ya da MVdWPlaceholderAPI Eklentilerinin (Gerekli Minimum Sürüm) Yüklenmesi Şarttır.
Gerekli Minimum Sürüm: Yapılan Eklentiye Entegre Edilenn Sürüm ve Üstü
Örneğin Kredi Eklentim PlaceholderAPI'nin 2.8.0 Sürümünü ya da Üst Sürümlerini Destekler...

şimdi nabiyim[DOUBLEPOST=1513414824,1513414725][/DOUBLEPOST]şimdi nabiyim

brolar bi yazin 2 gün oldu çözümü nedir ya ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl