Çözüldü Kredi skript

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Furkan61SD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 768
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkan61SD

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
5
Arkadaşlar kredi skriptim var fakat variableyı featherboarda yazınca mesela 10 kredisi varsa 10.0 yazıyor ben direk 10 yazmasını istiyorum nasıl yapabilirim?

Merhaba, bu skripti kullanabilirsiniz. Tamamen Bana Aittir.

Merhaba, bu skripti kullanabilirsiniz. Tamamen Bana Aittir.

yok herşeyi bu skripte göre yaptım tek sıkıntı featherbordda 5.0 olarak gözüküyo tam 5 olması lazım kredi skriptim iyi ondan sıkıntı yok

Çok özür dileyerek konuyu senin talebinden dışarı çıkararak eklenti linki göndereceğim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
placeholderlar hakkında bilgi alabilir ya da eklentiyi kurduktan sonra konsolu kontrol edebilirsin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Çok özür dileyerek konuyu senin talebinden dışarı çıkararak eklenti linki göndereceğim.
placeholderlar hakkında bilgi alabilir ya da eklentiyi kurduktan sonra konsolu kontrol edebilirsin.

Hocam anladım ama ben herşeyimi bağladım kredi skriptim çok güzel değiştiremem . Tek istediğim featherboarddaki şu noktanın kaldırılması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl