SakarJoJukYT
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 67
- Minecraft
- NotKaiser
Discord:
dusuncesiz
dusuncesiz
I don't know
dusuncesiz
Acil yardıma ihtiyacım olduğu için 2 konudada saçma sapan yorumlar yapıyorsun bence çok uzatmana gerek yok yardıma ihtiyacım var ve insanlardan yardım istiyorum ACİL Yazıyorsam bi nedenide vardır !kanka neden hep Başa ACİL yazıp konuyu Büyük harfler ile yazıyorusun ? anlayamadım.
I don't know
neden sinirlendin bu bir Acil yazman çok gereksiz ve saçma sapan ve son olarak ben fikirlerimi paylaşıyorum.Acil yardıma ihtiyacım olduğu için 2 konudada saçma sapan yorumlar yapıyorsun bence çok uzatmana gerek yok yardıma ihtiyacım var ve insanlardan yardım istiyorum ACİL Yazıyorsam bi nedenide vardır !
dusuncesiz
peki madem her aklına gelen şeyi söylüyorsan tamam -_- Yalnız Her aklına geleni bence söyleme bi gün üzülürsünneden sinirlendin bu bir Acil yazman çok gereksiz ve saçma sapan ve son olarak ben fikirlerimi paylaşıyorum.
I don't know
Ben her zaman üzgünüm dostum hatta şöyle bir sözüm dahi var ;peki madem her aklına gelen şeyi söylüyorsan tamam -_- Yalnız Her aklına geleni bence söyleme bi gün üzülürsün
dusuncesiz
Çok Memnun Olurum :)İsterseniz skript yazabilirim.
Allah Ailene Sabır Versin ne diyim bu kadar derdin varmış :DBen her zaman üzgünüm dostum hatta şöyle bir sözüm dahi var ;
Bir zamanlar acılarımı gülüşüme saklardım ;
Şimdi gülüşüm acım oldu . . .
dusuncesiz
Anlayamadım buyrun yazısına tıklıyınca buraya yönlendiriyor ?Merhaba, buyrun ücretsiz ve oldukça kaliteli kredi eklentisi. İstediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Geri dönüş bekliyorum
Ne zmn yazabilirsiniz yada ben size dcden arkadaşlık atıyorumİsterseniz skript yazabilirim.
Furkan Oruc#8686
variables:
{Kredi.%player%} = 0
command /kredim:
trigger:
send "&e[&6Kredi&e] &cKredin: %{Kredi.%player%}%"
command /Krediekle [<offlineplayer>] [<number>]:
permission: Kredi.ekle
trigger:
send "&e[&6Kredi&e] &cKredi Eklendi: %arg 2%"
add arg-2 to {Kredi.%arg 1%}
command /kredisinebak [<player>]:
trigger:
send "&e[&6Kredi&e] &c%arg 1% Adli Kisinin Kredisi: %{Kredi.%arg 1%}%"
command /satinal:elmas:
trigger:
if arg 1 is set:
if {Kredi.%arg 1%} is greater than or equal to 600:
remove 600 from {Kredi.%arg 1%}
send "&6%arg 1% &7adli kişi &e120 Elmas &7satin aldi!" to players
give 120 diamond to player
else:
send "&e[&6Kredi&e] &cKrediniz yetersiz, &e600 &7krediye ihtiyacınız var." to arg 1
command /satinal:vip:
trigger:
if arg 1 is set:
if {Kredi.%arg 1%} is greater than or equal to 1200:
remove 1200 from {Kredi.%arg 1%}
send "&6%arg 1% &7adli kişi &e1 VIP &7satin aldi!" to players
execute console command "manuadd %player% VIP"
else:
send "&e[&6Kredi&e] &cKrediniz yetersiz, &e1200 &7krediye ihtiyacınız var." to arg 1
command /satinal:repair:
trigger:
if arg 1 is set:
if {Kredi.%arg 1%} is greater than or equal to 300:
remove 300 from {Kredi.%arg 1%}
send "&6%arg 1% &7adli kişi &e1 Repair Yetkisi &7satin aldi!" to players
execute console command "manuaddp %player% essentials.repair"
else:
send "&e[&6Kredi&e] &cKrediniz yetersiz, &e300 &7krediye ihtiyacınız var." to arg
on death:
if victim is a player:
if attacker is a player:
if attacker's tool is bow or sword:
add 1 to {Kredi.%player%}
command /kredi:
trigger:
open chest with 6 row named "&4&lKredi &f&lMenüsü" to player
format slot 1 of player with diamond sword named "&e&lVIP Al" with lore "&b1200 Kredi" to close then run [execute player command "satinal:vip"]
format slot 4 of player with diamond named "&b120 Elmas" with lore "&a600 Kredi" to close then run [execute player command "satinal:elmas"]
format slot 7 of player with stone pickaxe named "&e&lTamir Yetkisi" with lore "&c300 Kredi" to close then run [execute player command "satinal:repair"]
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!