Bulundu kredi plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wolves
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.284
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wolves

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
7
mysql destekli kredi plsi önerir misiniz

Herhangi bir token/coin eklentisini sanal şekilde kullanarak kredi niyetine kullanabilirsin.

MySQL destekli kredi eklentisi mi? Bence benim elimde güzel bir eklenti var ki Türkçe desteği de var.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
isimli eklentiye bakmalısın ? ☕

Bu eklentide aşırı bug var ve kullandığım zaman başıma bela olmuştu.

mysql destekli kredi plsi önerir misiniz

Kredi sistemi skript ile yapılabilir. Lag vs. olacak diyenlere aldanma şahsen kendi sunucumda kullanıyorum pluginlerin optimizasyonlu olduğu sürece hiç birşey olmuyor.

Bu eklentide aşırı bug var ve kullandığım zaman başıma bela olmuştu.

Kredi sistemi skript ile yapılabilir. Lag vs. olacak diyenlere aldanma şahsen kendi sunucumda kullanıyorum pluginlerin optimizasyonlu olduğu sürece hiç birşey olmuyor.
ücretli mi yaptırdın ücretsizse mysqle bağlanıyor mu ki

Mysql isteme sebebiniz nedir ki?

Hmm.. ben sadece skyblock sandım yorumum o yönde oldu belirtmediğiniz için yanlış anladım. Anladığım kadarıyla örnek veriyorum survival ve skyblock için o krediyi kullandırmak istiyorsunuz.

Hmm.. ben sadece skyblock sandım yorumum o yönde oldu belirtmediğiniz için yanlış anladım. Anladığım kadarıyla örnek veriyorum survival ve skyblock için o krediyi kullandırmak istiyorsunuz.
evet tüm oyuncular için, örneğin adam skyblockta kazandığı krediyi factionda da kullansın

Merhaba benimle iletişime geçerseniz yardımcı olabilirim profilimde iletişim bilgim var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl