Çözüldü Kredi gönderme sistemi -1 engelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AyCraft

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
34
Sunucumda editden kasılan bir kredi sistemi var ve oyuncuların kredilerini birbirine atıp daha büyük itemler alabilmesi için /krediyolla ekledim ve oyuncular birbirine kredi gönderebiliyor tek sıkıntısı /krediyolla isim -1 yazarsan 1 kredin artıyor nasıl düzeltebilirim

kod:

command /krediyolla <player> <number>:
usage: &c/krediyolla &bisim &bmiktar
trigger:
if {kredi::%player%} >= arg-2:
if arg-1 is online:
if arg-2 >= 10:
remove arg-2 from {kredi::%player%}
add arg-2 to {kredi::%arg-1%}
execute console command "tm message %player% &b%arg-1% kişisine &etamı tamına\n&c%arg-2% kredi gönderdin"
execute console command "tm message %arg-1% &b%player% &esana tamı tamına\n&c%arg-2% kredi yolladı"
else:
execute console command "tm message %player% &b%arg-1% kişisine &etamı tamına\n&c%arg-2% kredi gönderdin"
else:
send "&bGöndermek istediğiniz oyuncu çevrimiçi değil"
else:
send "&cGöndermek istediğiniz kredi sizde bulunmuyor"

if arg-2 >= 10 yapmayı denedim ama olmadı o kısımda nasıl bir hata var görebilen arkadaşlar yazarsa büyük iyilik yapmış olursunuz kodu ben yazmadım bu arada internetten almıştım zamanında sadece biraz düzenledim.

Girilen kredi miktarının 0'a eşit ya da 0'dan küçük olma durumunu kontrol ettirip hata mesajı göndert.

Sunucumda editden kasılan bir kredi sistemi var ve oyuncuların kredilerini birbirine atıp daha büyük itemler alabilmesi için /krediyolla ekledim ve oyuncular birbirine kredi gönderebiliyor tek sıkıntısı /krediyolla isim -1 yazarsan 1 kredin artıyor nasıl düzeltebilirim
kod:

command /krediyolla <player> <number>:
usage: &c/krediyolla &bisim &bmiktar
trigger:
if {kredi::%player%} >= arg-2:
if arg-1 is online:
if arg-2 >= 10:
execute console command "tm message %arg-1% &b%player% &esana tamı tamına\n&c%arg-2% kredi yolladı"
else:
else:
send "&bGöndermek istediğiniz oyuncu çevrimiçi değil"
else:
send "&cGöndermek istediğiniz kredi sizde bulunmuyor"

if arg-2 >= 10 yapmayı denedim ama olmadı o kısımda nasıl bir hata var görebilen arkadaşlar yazarsa büyük iyilik yapmış olursunuz kodu ben yazmadım bu arada internetten almıştım zamanında sadece biraz düzenledim.
Kod:
command /krediyolla [<player>] [<number>]:
    trigger:
        if arg-1 is set:
            if arg-2 is set:
                if {kredi::%player%} is greater than or equal to arg-2:
                else:
                    send "&6Hata girdiğin miktarda kredin yok kredin: &9%{kredi::%player%}%"
            else:
                send "&6Hata bir sayı girmen lazım"
        else:
            send "&6Hata oyuncu ismi girmen lazım"
Bu işini görecektir. // Hata çıkarsa söyle denemedim.

Kod:
command /krediyolla [<player>] [<number>]:
    trigger:
        if arg-1 is set:
            if arg-2 is set:
                if {kredi::%player%} is greater than or equal to arg-2:
                else:
                    send "&6Hata girdiğin miktarda kredin yok kredin: &9%{kredi::%player%}%"
            else:
                send "&6Hata bir sayı girmen lazım"
        else:
            send "&6Hata oyuncu ismi girmen lazım"
Bu işini görecektir. // Hata çıkarsa söyle denemedim.
aynı sorun var -1 yazıp kredimi artırabiliyorum yardımcı olduğun için teşekkür ederim yine de

Sorun çözüldü konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl